@Halil Korutürk Özcan
yönetimi o kadar çok eleştirecek şey vardı ki, siz sadece bir tanesinden gidiyorsunuz.
Ben en baştan beri kimseye anlatamamışım, sanırım bu konuya odaya karşıt yazan meslektaşlarımın hepsinin mesleki dayanışmaya karşıtlığı var. Ödeme yapmak istemeyen üye olmasın. Üye zorunluluğu olan kuruluşlara da itiraz için dava açın, ben üye olmayacağım diye.
Mesleğimizi bugün daha iyi temsil ediyorsak, bunu en çok 2010'dan bugüne odamızı yöneten arkadaşlara borçlusunuz arkadaşlar. Sorun araştırın bakalım bugün kü iş temsil durumu o zaman nasılmış? Mezun olanlar ne yapıyormuş? Kamu alımını sorun (sayıyı değil var mıymış diyin) Özel kurumların bizleri işe alma durumunu sorun.. Sorun, sorun, araştırın.
2010'dan bugüne kadar bizi iyi temsil eden arkadaşlarımız, mesleğimizi her geçen gün daha iyi temsil etmemiz için emek veriyor, zaman harcıyor, maaşlarından harcıyorlar. Burada aidata karşı olan tüm arkadaşlarıma sesleniyorum, bugünkü düşüncenizi 10-20-30 yıl sonra asla unutmayın. Hatta o zaman herkese açık ve net şekilde ben odaya karşıyım, parayı boşa verdim hep diyin lütfen. Süreyi tam söyleyemedim çünkü sizler odamızı yıpratmaya devam ettikçe mesleki dayanışmamız azalacak.. Bunla beraber mesleki temsiliyetimizi daha iyi sağlamamız daha uzun sürecek..
Siz odanın arkasında olmayabilirsiniz. Ama ben hep vardım, var olmaya devam edeceğim.