raporlar pdf formatında. haliyle bir basım olayı yok. ya da oda ölçüm analiz yapmıyor, hazır yapılmış araştırmaları derlemiş arkadaşlar sağolsunlar.
o yüzdendir ki evet faaliyet raporu demeye gerek yok.
@KaanDogukan son seçim oda seçimi mi yoksa siyasi seçim mi belli değildi. tamamen partilere göre ayrılmış turuncu mavi gruplar vardı.
ben odaya üyeyim aidatımı da ödüyorum. açıkçası bana göre mesleğime katkısı olmayan bir odaya ihtiyacım da yok. ama bir kere üye olduk ve gidiyor. sosyal sorumluluk projeleri hariç hiç bir oda, parti vb yerlerde görev almadım almam da. o yüzden her seferinde odaya kızdığımızda gidin siz daha iyisini yapabiliyorsanız yapın tarz söylemlerden ben çok sıkıldım.
2 çift lafım da bakanlığın afyonda yapmış olduğu çalıştaya giden pek sevgili meslektaşlarıma.
1)siz değil miydiniz eğitim sınav kalksın biz çevre mühendisiyiz ne gerek var buna diyen? hükümet kaldırdı mı sınavı evet. şimdi kitap açık sınav olsun demek?
2)siz değil miydiniz 5 yıl deneyim çok bunu 3 e indirin diyen şimdi ne değişti?
3) siz değil miydiniz 5 mühendis çok bunu 3'e indirin diyen?
4) siz değil miydiniz "çevre görevlisi" ne demek diyen şimdi "uzman" vs isteklerde bulunmak neyin kafası.
daha biz ne istediğimizi bilmiyoruz oda ne yapsın diyerek odaya hak veriyor hepinize iyi çalışmalar diliyorum.