• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Bilgi Sistemi

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Ekli dosyalar

• Çevre Bilgi Sistemi Sunumu.pptx
    2.5 MB · Görüntüleme: 928
firmayı aktarma işlemlerinde tesisin sicil gazetesi muafiyet yazısı var. bilgileri girmeden ilerlemiyor. nasıl yapmam lazım bilgisi olan var mı?

@Gökhan Kutlu
hocam o mail onayını boşverin aynı hata bende de vardı yeniden kayıt yapmaya başladım 6.bölümde eçbs ye mi ne aktar diyordu direk il müdürlüğü olmadan onu seç devam et sonra

motat/kds sistemi açılmıyor bende. açılan var mı?

@m.karakus
yalnız o bölümde bende 1 seçenek vardı 2 tane yoktu o yüzden dilekçe gönder seçeneğini seçtim

@m.karakus
SORGULA DEYİN ALTTA CIKMASI LAZIM ORDAN DA KENDİ SİSTEMİNİZE GEÇİN BİRZ BEKLEYİNCE UYARI SEKLINDE GELIYOR SAYFANIZA ...FİRMASI SIZI SORUMLU OLARAK EKLEDI DİE

@Gökhan Kutlu
firma sahibi vekalet danışman bu 3 ünden hangisini seçiyorsunuz.Firma seçince 2 seçenek çıkıyor. Diğerlerinde tek seçenek çıkabilir

@Gökhan Kutlu
bende de aynıydı yenile yapa yapa en sonunda 2.kutucuğu getirdim :) geçmiş bir yorumda benzer görselini görürsün

@Kara--
evet yaptım yeni geldi o da :) teşekkür ederim

@hakan çağlar
yalnız ben firma sahibinin e devletinden girip yaptım o işlemi kendi e devletimden değil orda tek seçenek çıktı :)

@Gökhan Kutlu
onu yapana kadar kendimi yetkili olarak tanımlamadım zaten :) en son yaptım şimdi yne firma sahibinin adıyla işlem yapıyorum. dünden beri ben de mail i bekliyordum şans eseri o buton geldi şimdi işlemlerin çoğunu hallettim...

atık yönetim uygulamasına girebilen var mı?

@m.karakus
anladım yani kendine yetki verene kadar sürekli firma sahibinin e devletinden işlem yaptın doğru mu ?

@m.karakus
hala aynı sorun firma sahibinin e devletiyle işlem yapıyorum son adımda diğer sekme çıkmıyor 1 tane gözüküyor
Adsız.png

Arkadaşlar ,
Firma imza sirküsü yetkilisinin vekalet verdiği fabrika müdürünün e devleti ile giriş yaptım. İmza sirküsü yetkilisi bilgileri kısmına büyük patronun bilgilerini yazdım , ama mailini bana e devletini veren müdürün mailini yazdım. Danışman firma kısmına kendi bilgilerimizi yazdım. Kendi TC mi atadım. kendi e devletimden işlem yapmay çalıştım ama olmadı :) Tekrar başa dönüp, fabrika müdürünün e devleti ile devam ettim . firmayı onayladım. Tesis onaylarında lağam , baca vs yazab yerleri tamamladım.Alan m2 vs gibi şeyler çıktı. ilerle dedim. İlerledikten sonra aşağıdaki ekran çıktı:) Yani benim anladığım tesis onayı il müdürlüğü tarafından yapılmadan çevre görevlisi ataması tc no vs girilip yapılsa bile , kullanılamıyor.

Ekli dosyalar

• ekrannn.png
    ekrannn.png
    15.5 KB · Görüntüleme: 60