• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Bilgi Sistemi

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Ekli dosyalar

• Çevre Bilgi Sistemi Sunumu.pptx
    2.5 MB · Görüntüleme: 928
chrome ile işlemleri tamamladım. kendimi tesis sorumlusu olarak da atadım. sorunlar çözülmüş sanırım. hatta fazladan tesis bile kurdum şimdi onu silmeye çalışcam :D

mailden onay falan istemedi benden ve ayrıca çevre görevlisi belgesini nerden görüntüleyeceğiz? bilgisi olan var mı?

tesis sahibi hesabından yetkili listesinden tc mi girdim adım geldi. ama öncesinde kendimi sisteme giriş yaparak kayıt ettim.

@Gülfem Polat
aynen bende orda ki işlemleri takip ettim.

@Hurşit
zaten çok uzun işlem sırası yok önce firmeyı aktifleştirdim. sonra tesisi aktifleştirdim. tesis yetkilisi sistemine kendimi ekledim. ardından uygulama kısmından gerekli uygulamaları ekledim.

eksik bişi yaptıysamda bilmiyorum :D

Arkadaşlar bence sistemi ve interneti hızlı olan bir arkadaş danışman veya tesisin kendi bünyesinde çalışan bir arkadaş video çeksin yollasın

son durum başardım sanki birşeyler ama bu sefer de il müdürlüğüne giderek hesabımı onaylatmam gerektiğini söyleyen bir uyarı aldim. anlamadim...

@Gülfem Polat
3 tane video vardı halen öyle; acaba ben mi yanlış bakıyorum?

Ekli dosyalar

• ecbs ekran.jpg
    ecbs ekran.jpg
    47.1 KB · Görüntüleme: 44