• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ

Veteriner, Maliye, İşletme, Sosyal Bilgiler, İngilizce Öğretmeni vs. var. Nasıl olabiliyor böyle bir şey? Çevre Mühendisi olmadan bu işler oluyor olacaksa bu bölüm kaldırılsın.

Moda tasarımı bile var yahu.

Hala kullanıcı bilgileri hatalı uyarısı veriyor. bir eğitime kaydolabildim, diğerine sistem hatası yüzünden olamadım. Dönüş yapılacaktı o da kaldı.

Buna da alınmıyoruz. Bir sonraki eğitime kalırsak ne olur arkadaşlar ?

Arkadaşlar uzaktan eğitim portalına giriş yapamıyorum. tc kimlik no kayıtlı değildir diyor. sizler de öyle bir problem oldu mu?

Liste açıklandı millet. A sınıfı onaylanması rağmen iptal olanlar mı dersin danışmalık yapıp A belgesi alanlar mı dersin Danışmanlık yapıp A belgesi onaylanmasına rağmen sonradan iptal olup D sınıfı yazan mı dersin listede hepsi var

Önceki cevapları görüntüle…
KubilayDumankesinlikle doğru, ben C kentsel-Endüstriyel ve D kentsel Endüstriyele Başvurdum. personel belgelendirme uygulamasında C Kentsel ve D Kentsel Endüstriyel onaylanmıştı ama açıklanan listeden C kentsel ve D kentsel eğitimleri onaylanmış görülüyor. :confused:
[automerge]1606140303[/automerge]
Kaldı ki C onaylandıysa D ye neden gireyim o_O

KubilayDumanBenim de normalde C belgesi alabilmem gerekiyordu ancak sistem yüklediğim belgeyi bir türlü kabul etmedi ve D belgesi için başvuru yaptım ama o eğitime de katılmayı düşünmüyorum. En iyisi bu yeni sistem oturana kadar 2. başvuru dönemini beklemek sanırım.
Aslında daha iyisi biz çevre mühendislerini böyle bir belgeye muhtaç etmemeleriydi ama işte..

Arkadaşlar eğitimler açıldı. Tc ve Sistemdeki telefon numaranızla girebiliyorsunuz

Önceki cevapları görüntüle…