• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ

Son gün sistem kapandı. B sınıfı başvurum endüstriyelde kabul edilirken kentselde 3 kere red aldım. Süreçteki sıkıntılardan dolayı D sınıfı başvuru dahi yapamadım. Son günde sistem hata verdi başvurumu yapamadım. Telefonlar açılmıyor maillere cevap verilmiyor. Bu süreç nasıl yönetildi, niye insanlar mağdur edildi. Lütfen derhal düzeltilsin her ne hata yapıldıysa.

merhaba sağlıklı günler herkese uep çevreye daha önce kaydım vardı fakat şuan ne yeniden kaydolabiliyorum ne giriş yapabiliyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz

Cem Yılmaz

Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitimleri Hk.​

Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitim atamaları devam etmekte olup söz konusu eğitimler 23.11.2020 Pazartesi günü gün içerisinden başlatılacaktır.
Şuan eğitimler aktif değildir eğitim başlatıldığında ue.csb.gov.tr adresinden başlatıldığı bilgisi paylaşılacak ve kursiyerlere SMS ile bilgi verilecektir.
Endüstriyel Tesis Sorumlusu ve Evsel/Kentsel Tesis Sorumlusu Eğitim içerikleri PDF doküman ve asenkron VİDEO kayıtlarından oluşmaktadır. Yani kursiyerler eğitim için verilen süre içerisinden 7/24 saat diledikleri zaman eğitime erişim imkanları olacaktır.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

eğitim için mesaj gelen var mı arkadaşlar bu saat oldu ne mesaj ne mail attılar.

KubilayDuman

En son bunu yayınlamışlar bugün bekliyoruz dört gözle :)

Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitimleri Hk.​

Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitim atamaları devam etmekte olup söz konusu eğitimler 23.11.2020 Pazartesi günü gün içerisinden başlatılacaktır.
Şuan eğitimler aktif değildir eğitim başlatıldığında ue.csb.gov.tr adresinden başlatıldığı bilgisi paylaşılacak ve kursiyerlere SMS ile bilgi verilecektir.
Endüstriyel Tesis Sorumlusu ve Evsel/Kentsel Tesis Sorumlusu Eğitim içerikleri PDF doküman ve asenkron VİDEO kayıtlarından oluşmaktadır. Yani kursiyerler eğitim için verilen süre içerisinden 7/24 saat diledikleri zaman eğitime erişim imkanları olacaktır.

Önceki cevapları görüntüle…
ZİYA KUTANOĞLUDuyuru linkinde Eğitim atamaları yapılan kursiyerler ekranın sağ üst köşesinde yer alan GİRİŞ/KAYIT sekmesine tıklayarak; e-Devlet İle Giriş Yap butonu ile ya da başvuru sırasında
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
de kayıt bilgileri olarak vermiş olduğu TC KİMLİK NO ve CEP TELEFONU bilgilerini yazarak “TELEFONA KOD GÖNDER” butonuna tıklamalı ve telefonuna gelen ŞİFRE ile giriş yapmalıdır diyor ama ne e-devlet sekmesi var nede telefona kod gönder ile giriş yapılabiliyor
[automerge]1606132396[/automerge]
mesaj gedikten sonra mı yapacaz acaba

Veteriner, Maliye, İşletme, Sosyal Bilgiler, İngilizce Öğretmeni vs. var. Nasıl olabiliyor böyle bir şey? Çevre Mühendisi olmadan bu işler oluyor olacaksa bu bölüm kaldırılsın.

Moda tasarımı bile var yahu.