• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ

Arkadaşlar merhaba,
Detayına girersem maalesef beyin yakan olaylar silsilesiyle kentsel B sınıfı başvurum 3 defa reddedilerek bugüne kadar getirildi. D sınıfı başvurumu ise bugün yapacaktım ancak sistem arızalandı. Maalesef sistem oturtulmadan gerçekleştirilen bir süreçle daha karşı karşıya bırakıldık. Kabul edilen ve reddedilen başvurularım arasında çelişkiler söz konusudur. İnanın bu belgeyi alıp almamak artık umurumda değil. Bu süreçte çalınan vakitlerim yanıma kar olarak kalsın.

Son düzenleme:
Mert UygunMert bey merhaba, 3 başvurunuzun reddedilme sebepleri size ayrıntılı olarak ilgili arkadaslarımızca iletilmiştir. 14000 den fazla basvuruda sistemde sadece ufak sıkıntılar oldu ve sizin yasadığınız problemi yasayan çok az kişi vardı eleştiriniz sizce de çok acımasızca değilmi.? Sistemde sertifika sorunu oldu ve 1 saat içersinde halledildi.
bakın biz meslektaşız ve ben her meslektaşımın söz konusu eğitimden faydalanması için hafta sonu bile gece geç saatlere kadar mesai yaptık, ufak tefek foto vs gibi şeyleri elimizden geldiğince düzeltleye çalıstık. 30 ekimde başladı sistem sadece son 2 günde 1 saatlik sorun oldu haricinde hiçbir sorun yasanmadı. Normalde 8 kasımda biten süreyi kimseyi mağdur etmemek adına 15 kasıma uzattık yetmedi 16-17 uzattık ancak yine de yaranılamadı. Siz haklısınızdır muhakkak ancak bizleride düşünmenizi sizin bu belgeyi alabilmeniz için ne kadar mesailer yaptığımızı görmenizi isterdim.
ayrıca 2022 mayıs ayına kadar süre var ve yılda en az 2 defa her sene bu eğitimler açılacak kimse hiçbirşey kaybetmis değildir

Uzaktan eğitim sitesinden eğitim verilecek yazıyor duyuruda ue.csb.gov.tr den ama giriş yapamadım sürekli hata veriyor yanlış site mi acaba bilemiyorum.

Merhaba arkadaşlar ben ile birlikte aynı kurumdan 4 kişi tesisi sorumlusu eğitimine başvurduk. Sadece benim başvurum onaylandı gözüküyor, diğer 3 arkadaş sisteme giriş yaptığında "veri yok" yazısı çıkıyor. Bu durumla karşılaşan var mı?

@Görkem Dayangaç başvuruyu yaptıktan sonra başvuru takibini ve sonuçlara nereden bakabiliyoruz ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Ekli dosyalar

• 1605597582622.png
    1605597582622.png
    53.4 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaşlar geçen haftadan beri sisteme eksiklik dosyasını yüklediğim halde çıkmıyor o yüzden onaylayamıyorum diye hem burdan yazdım hem bakanlıktan Görkem Bey'e mail attım kimse dönmedi ve o zamandan beri hergün sürekli denedim aynı sorun devam etti.
Bugün ise başvurum reddedilmiş . Yeni başvuru yapamıyorum, bakanlığa ulaşamıyorum. Yardımcı olabilecek yada bakanlıktan ulaşabileceğim numara bilen biri var mı??

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
NazzzzzBen de eksik belgeyi süresi içerisinde yüklediğim halde . 7 gün içerisinde eksikliği gidermediğiniz için reddedildi açıklaması ile karşılaştım. Tlf, mail kimseye ulaşamıyorum 2 gündür. Başvuru çok, değerlendirecek yeterli personel yok ise başvuruların süresi daha da uzatılabilirdi. 23 Kasım da değil gerekirse 23 Aralık ta başlasın eğitim.

Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Belgesi almak isteyenler için 30 Ekim - 08 Kasım 2020 tarihleri arasında
adresi üzerinden talepleri toplanmış olup Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından başvurular incelenmektedir.

Başvurusu kabul edilen adayların listesi Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü ve ue.csb.gov.tr internet adresinden 23.11.2020 Pazartesi günü yayınlanacak ve adaylara SMS ile bilgi verilecektir.

Başvurusu kabul edilen kursiyerlerin Uzaktan Eğitim Portalı ( ue.csb.gov.tr ) kayıtları Bakanlık Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olup kursiyerlerin siteye kayıt yapmamaları gerekmektedir. Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri
belirtilmiştir.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı

Son gün sistem kapandı. B sınıfı başvurum endüstriyelde kabul edilirken kentselde 3 kere red aldım. Süreçteki sıkıntılardan dolayı D sınıfı başvuru dahi yapamadım. Son günde sistem hata verdi başvurumu yapamadım. Telefonlar açılmıyor maillere cevap verilmiyor. Bu süreç nasıl yönetildi, niye insanlar mağdur edildi. Lütfen derhal düzeltilsin her ne hata yapıldıysa.

Silinmiş
Önceki cevapları görüntüle…