• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bakanlık Atıksu arıtma tesisi tesis sorumlusu eğitimleri duyurusu - 2024

Hatırlatma: Ön başvurular bugün itibariyle başladı ve 6 Ekim tarihine kadar sürecek. Ön başvuruya iki kez red (eksiklik) verme hakları var. Başvurunuz onaylanınca 14 Ekim tarihinde ana başvurular başlayacak. Ön başvurusu onaylananların, 14 Ekim'de de başvuru yapması gerek. Aksi takdirde sınava giremiyorsunuz. Geçtiğimiz senelerde sıkça yaşanan bir durumdu.

Önceki cevapları görüntüle…
Bu sorun nasıl çözülecek bilmiyorum. Arıyoruz açan yok mail atıyoruz cevap veren yok. Sorunu çözebilen varsa yöntemini anlatabilir mi ?

Eğitim dairesi başkanlığı ile iletişime geçtiğimde [email protected] adresine yaşanan sorunu mail atmamı gerektiğini söyledi arkadaşlar. sizlerin de haberi olsun.

Önceki cevapları görüntüle…
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
sule erenMerhaba, ben 0312 586 32 49 numarasına ulaşıyorum. Yetkililerin söylediğine göre YÖKSİS sistemi ile ECBS arasındaki veri akışında problem olduğu ve bu problemin çözülmeye çalışıldığı aktarıldı. Bu aşamada farklı tarayıcılardan ve bilgisayarlardan denemeye devam edilmesini önerdiler. Pop-up ların kaldırlmasını ve o şekilde denenmesini ilettiler. Ben sürekli deniyorum ama herhangi bir düzelme yok.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
sude erençalışılan yerden yazı isteniyordu tecrübem sıfır yok benim yine de doküman ekleyin diye seçenek çıkıyordu başvuru tamamlamıyordu aradım onlarda boş sayfa yükleyin dediler benim gibi tecrübesi olmayan arkadaşlar boş sayfa yükleyebilirler. Başvuru profilim onaylanmış benim