• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

@g_kılıc
2015 aralık ayını girdiğinizde problem olmuyor, aralığı onaylayıp ardından ocak ayını da onaylayabilirsiniz. Başlangıcını 2015 Aralık olarak sabitledikleri için mecburen aralık bilgilerini girmenizi istiyor. Umarım kısa sürede çözersiniz. Kolay gelsin.

Arkadaşlar merhabalar, ambalaj atığı tat firmasında çalışıyorum. Ambalaj Bilgi Sistemi (atikambalaj.csb.gov.tr/) çalışmıyor sisteme giriş yapamıyorum. 'online.cevre.gov.tr' den giriş yapan arkadaşlarım var benim sayfamda ise ambalaja dair hiçbir bilgi yok sadece atık yönetim uygulaması (motat tabs..) görünüyor sayfamda. Bu konuda ne yapmam gerekiyor.

Bugün birleşik denetime geldiler. Atık yağ beyanı yapmamı istediler. Hiç bir şekilde tesiste atık yağ oluşumum yok, yine de yapmam gerektiğini söylediler. Daha önceki yıllarda da böyle bir beyan yapılmamış. Bu beyanı nasıl yapmam gerekiyor bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilir mi?

Teşekkür ederim.

Merhaba ;
Firmamız geçmiş yıla dönük ambalaj bildirimini yapmadı.Geçmiş yıllara ait bildirim yapabilmek için, sitemden geçmiş yılların bildirim butonunu açtırabilir miyiz? Bununla ilgili Bakanlık ile mi görüşmeliyiz yoksa İl Çevre'de geçmiş yılların bildirimini açabilir mi?

@çvrmüh.

online.cevre.gov.tr ye girdikten sonra
o sayfada firma işlemleri>firma bilgilerine girin orada ek başvuru formu var açılması gereken uygulamayı işaretleyip müdürlüğe sunmalısınız. Eğer online.cevre de atık ambalaj sistemi görünmüyorsa onuda işaretlemelisiniz.

merhaba arkadaşlar hurda demir alımı yapıyoruz ve tehlikesiz atık toplama ayırma belgemiz de var lisanslı bir toplama ayırma tesisiyiz. bu aldığımız sanayi kaynaklı hurda demir faturalarınının bildirimini yapabilir iyim ?