• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj atıkları beyanı

Canan Erkan

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar,
ambalaj atıkları beyanı yapılırken mesela 2010 yılında stokta kalan ambalajları 2011 yılına nasıl ekliyorsunuz. Temin edilen miktarın üzerine mi ekleniyor?

Arkadaşlar ambalaj beyanında bu şekilde bir hata alıyorum. Çözemedim bir türlü beyanları yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
Adsız.jpg

Ambalaj bildirimi yapacağım ama poliüretan listede yok... bu durumda ne yapmalıyım, bunu nasıl bildireceğim? Poliüretan köpük kullanılıyor bir tesisimde ikincil ambalaj olarak.....

Ambalaj Sisteminde ben de sorun yaşıyorum , bakanlığpa ulaşamıyorum il Çevre de bekleyin bakanlık uzun zamandır çözümlemeye çalışıyor diyor ..

herkese kolay gelsin ben şimdi bir firmaya ambalaj atığı sattım ve geri dönusum belgesi var. ek 7c ye beyan yaparken lisanslı gdt seçtim ve beyanı yaptım dogru değil mi?

Arkadaşlar Ben termik santralde çalışıyorum dışarıya kömür satışımız olmamaktadır. Dışarıya ambalajlı ürün sastmıyoruz yani. Buna rağmen yine de ambalaj atıkları beyanında bulunacak mıyım?

@Yasemin Aslantürk

Ambalajlı ürün derken? Mesala su arıtımında kullandığımz kimyasallar var, bunlar ambalajında geliyor, bunlar bilidirim dahiline girer mi

@cilgincevreci

İL ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ'NE
..................

İlimiz, ...................adresinde .............olarak......................................................................................... işi ile iştigal etmekteyiz.
yukarıdaki iştigal konularımızla ilgili beyanlarımızı yapabilmek için kullanıcı kodu ve şifre almak istiyoruz. gereğinin yapılmasını arz ederim.

Arkadaşlar Merhaba;
Çevre görevliliği yaptığım tesis ambalaj atığı üreticisi konumunda. Piyasaya süren değil. Sadece ham madde olarak gelen ürünlerde ambalaj var. Bildiğim kadarıyla İl Müdürlüğüne dilekçe yazarak EK-5'ten muafiyet alacağım. Yine de ürettiği ambalaj atıkları için de bildirim yapmam gerekiyor mu?