Mahkemelere bilirkişilik yapmak

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar aramızda daha önce mahkemelere bilirkişilik yapmış olanımız var mı? tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. ayrıca yeni bir istihtam alanı diyebilir miyiz? teşekkürler :)

Üyeler Görebilir
Bilirkişiliği hangi alanda yapacaksınız? Genelde akademisyenler yapar.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Anonim (915f)Bildiğim kadarıyla kamu kurum kuruluşlarında çalışanları kabul ediyorlar, detaylarını tam bilmemekle birlikte 5 yıllık tecrübeniz olması gerekiyor. 25 yaşın üstünde olmak gibi şartlar var. Sadece sizin de bahsettiğiniz bilirkişi belgesi alınamıyor.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Ayrıca bilirkişi başvuruları bildiğim kadarıyla bitti.

Üyeler Görebilir
3 yıldan bu yana bilirkişilik yapıyorum. Mahkemeler ve savcılık dosyalarında raporlar düzenledim. İstihdam olarak nitelendirmenin doğru olmadığı kanısındayım. Spesifik konularda birebir araştırma ve karar alma çalışmalarının mesleki deneyim için çok kıymetli olduğunu belirtmek isterim.

Üyeler Görebilir
Bilirkişilik için bölge bilirkişi kurulunun belirlediği liste yayınlanacak eğitim ve evrakların teslimatından sonra, ondan sonra ilgili mahkeme ya da savcılık var ise dosya sizinle iletişime geçip rapor düzenlemenizi isteyecektir.

Üyeler Görebilir
Merhaba , çevre mühendisliği odalarında bilirkişilik eğitimi ne zaman olacak? bilgisi olan var mıdır?

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir