Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aramızda daha önce mahkemelere bilirkişilik yapmış olanımız var mı? tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. ayrıca yeni bir istihtam alanı diyebilir miyiz? teşekkürler
Anonim (915f)Bildiğim kadarıyla kamu kurum kuruluşlarında çalışanları kabul ediyorlar, detaylarını tam bilmemekle birlikte 5 yıllık tecrübeniz olması gerekiyor. 25 yaşın üstünde olmak gibi şartlar var. Sadece sizin de bahsettiğiniz bilirkişi belgesi alınamıyor.
3 yıldan bu yana bilirkişilik yapıyorum. Mahkemeler ve savcılık dosyalarında raporlar düzenledim. İstihdam olarak nitelendirmenin doğru olmadığı kanısındayım. Spesifik konularda birebir araştırma ve karar alma çalışmalarının mesleki deneyim için çok kıymetli olduğunu belirtmek isterim.
Bilirkişilik için bölge bilirkişi kurulunun belirlediği liste yayınlanacak eğitim ve evrakların teslimatından sonra, ondan sonra ilgili mahkeme ya da savcılık var ise dosya sizinle iletişime geçip rapor düzenlemenizi isteyecektir.
Evrem Yeşilodadan temel bilirkişilik eğitimi almak zorunda değilsiniz. herhangi yetkili bi kuruluştan temel bilirkişilik eğitimi alın. açılacak olan başvuru tarihlerini bekleyin.
Anonim (77fd)Değil aslında, üniversitelerin sertifika programları oluyor oralara bakabilirsiniz hangi şehirdeyseniz. Ben BEDAM'dan almıştım. Sonra da 2 yıl adalet bakanlığının duyurusunu bekledim ve başvurumu yaptım. Kabul edildikten sonra uzun süre dosya gelmedi, Şimdiye kadar da 1 yıl içinde 2 dosya aldım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.