Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başvuru yapanlar var mı? Ben internetten başvuru yaptım ama üniversite okuyor gözüküyorum. Osym çağrı merkezı de vasat durumda. Dilekçe mi yollamalıyım ?
3. Sınıf öğrencilerin bile sınava girmeye hakkı var başvuruda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama düzeltmek istiyorsanız diploma ile beraber en yakın ösym bürosuna gitmeniz yeterli olur
ÖSYM merkezıne gittim ama kuyruk almış başını gitmişti. Dediğim gibi çağrı merkezlerı de yanıtlamıyor telefonları.
Sınavdan sonra eğitim bilgileri güncelleniyor mu peki?
Eger siz okulu bitirdikten spnra ilk defa sinava giriyosaniz o diplomayi goturup tanimlamaniz lazim yoksa sinava girmeme bile ihtimaliniz olabilir sistem sizi kabul etmeyebilir oyle durumda arkadaslarim var sinava basvuru yapamiyolar yeni mezun olduklari icin diplomalarini tanitlamalari gerektigini soyluyolar
Suanki durumda basvuru yaparsaniz bile gecersiz sayiliyor sistem basvurunuzu kabul etmez
Sınava da az kaldı, zaten benim pek umudum yok, bu işler torpilsiz zor gibi geliyor bana, çevre mühendisliğinden de çok sevmeme rağmen umudu kestim gibi başka alanda işe girdim ne yazık ki....
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.