Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Gülin Ç. , sıra varsa 1 2 saat sürebiliyor fakat yoksa şifre alımı ve başvuru kaydı 5 dk bir iş ayrıca ÖSYM sisteminde daha önceki girdiğiniz sınavlardaki güncel bilgileriniz ve şifreniz varsa internet üzerinden de kayıt ve ödeme işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
@Türkan Çolak
çok güzel bir puan ve sıralama aslında..gerçekten çok can sıkıcı bir durum Allah siz ve çaba gösterenlerin emeklerini boşa çıkarmasın çok zor durum bilirim inşallah son atama yüzünüzü güldürür Türkan hanım..
@Türkan Çolak ben de sırf bu sebepten çalışmadım çünkü tek il seçmem gerekiyor , o yüzden atanacabileceğime hiç inanmadım. Sadece elimde kpss puanım olsun diye giriyorum
Aysegül canım saol, çevre mühendisliği işi değil canım, bir proje danışmanlık firmasında kalite temsilcisi olarak işe girdim, bunu bulabildim, çevre müh. te bulamadım maalesef....
@Elif Akbey Okuyor görünme durumu bende de mevcuttu.ÖSYMi aradım sınava giriş sürecinde bi sorun yaratmayacağını söylediler.Tercih yapmadan önce değiştirebilirsiniz denildi
merhaba ygs ye bu yıl girdim de okul puanında kırılma olur diyorlar. Benim bildiğim ilk yıl tercih yapıp da bir yer gelirse puan kırılıyordu. Üniversiteyi bitirdiğimiz halde okul puanımız tekrar mı kırılacak ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.