Kimler kpss'ye hazırlanıyor?

Üyeler Görebilir
2015 kadroları vastttı 2016 kadroları sizce nasıl olur ? iş tede çalışmıyorum varımı yoğumu bu sınva verdim

Üyeler Görebilir
@Gülin Ç. , sıra varsa 1 2 saat sürebiliyor fakat yoksa şifre alımı ve başvuru kaydı 5 dk bir iş ayrıca ÖSYM sisteminde daha önceki girdiğiniz sınavlardaki güncel bilgileriniz ve şifreniz varsa internet üzerinden de kayıt ve ödeme işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
@s_zen
çok önceden girmiştim orda 50 ay ibaresi var ya o yüzden başvuru merkezine gitmem gerekiyor , fotoğraf için.Formu orda mı dolduracağım ?

Üyeler Görebilir
@morgul

Aysegül canım saol, çevre mühendisliği işi değil canım, bir proje danışmanlık firmasında kalite temsilcisi olarak işe girdim, bunu bulabildim, çevre müh. te bulamadım maalesef....

Üyeler Görebilir
@Elif Akbey Okuyor görünme durumu bende de mevcuttu.ÖSYMi aradım sınava giriş sürecinde bi sorun yaratmayacağını söylediler.Tercih yapmadan önce değiştirebilirsiniz denildi ;)

Üyeler Görebilir
merhaba ygs ye bu yıl girdim de okul puanında kırılma olur diyorlar. Benim bildiğim ilk yıl tercih yapıp da bir yer gelirse puan kırılıyordu. Üniversiteyi bitirdiğimiz halde okul puanımız tekrar mı kırılacak ?

Üyeler Görebilir
Sayın meslektadlarim 2016 da kadrolar artarmi acaba secimlerde bitti 2015 secimlere bahane buldular sizce ne dersiniz simdilik 86 kusirlerle kapatti