Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AAT Tesis Sorumlusu sınavı için yeni duyuru yayımlandı. Ön başvuru, asıl başvuru, online videoların izlenmesi ve sınav tarihlerine ilişkin detaylara linkten erişebilirsiniz.
Hatırlatma: Ön başvurular bugün itibariyle başladı ve 6 Ekim tarihine kadar sürecek. Ön başvuruya iki kez red (eksiklik) verme hakları var. Başvurunuz onaylanınca 14 Ekim tarihinde ana başvurular başlayacak. Ön başvurusu onaylananların, 14 Ekim'de de başvuru yapması gerek. Aksi takdirde sınava giremiyorsunuz. Geçtiğimiz senelerde sıkça yaşanan bir durumdu.
Cem YılmazCem Bey iyi günler, mezuniyet bilgileri bölümünde sorgulama butonu çalışmıyor bir çözümü var mı acaba bilginiz var ise yardımcı olabilir misiniz?
Eğitim dairesi başkanlığı ile iletişime geçtiğimde [email protected] adresine yaşanan sorunu mail atmamı gerektiğini söyledi arkadaşlar. sizlerin de haberi olsun.
Vedat Kızılmailime yeni dönüş yapıldı. 0(312) 586 30 25 söylediler. Numarayı arıyorum ama kimseye ulaşamadım. Sorunda devam ediyor. Sizlerden ulaşabilen oldu mu ?
sule erenBana da bir e-posta gönderildi ve 0312 410 10 00 numaralı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü ile görüşmem gerektiği belirtildi. Bu nedenle, verilen numarayı aradım. Sizin söylediğiniz numarayı aramam gerektiği söylendi.Numarayı arayınca kimseye ulaşamadım.
sule erenMerhaba, ben 0312 586 32 49 numarasına ulaşıyorum. Yetkililerin söylediğine göre YÖKSİS sistemi ile ECBS arasındaki veri akışında problem olduğu ve bu problemin çözülmeye çalışıldığı aktarıldı. Bu aşamada farklı tarayıcılardan ve bilgisayarlardan denemeye devam edilmesini önerdiler. Pop-up ların kaldırlmasını ve o şekilde denenmesini ilettiler. Ben sürekli deniyorum ama herhangi bir düzelme yok.
Vedat Kızılteşekkürler haber verdiğiniz için. Lütfen sistemde düzelme olursa buraya da bilgi paylaşımı yapalım arkadaşlar zaten başvuru süreci içerisindeyiz zaman kısalıyor.
sude erenSafariden girince dediğiniz gibi görünmüyordu sayfa yön kilitlemeyi kapattım telefonu yan çevirdim o zaman kenarda seçenekler geliyor karşınıza ordan başvuru sayfasına tıkladım deneyin sürekli
sude erençalışılan yerden yazı isteniyordu tecrübem sıfır yok benim yine de doküman ekleyin diye seçenek çıkıyordu başvuru tamamlamıyordu aradım onlarda boş sayfa yükleyin dediler benim gibi tecrübesi olmayan arkadaşlar boş sayfa yükleyebilirler. Başvuru profilim onaylanmış benim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.