Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AAT Tesis Sorumlusu sınavı için yeni duyuru yayımlandı. Ön başvuru, asıl başvuru, online videoların izlenmesi ve sınav tarihlerine ilişkin detaylara linkten erişebilirsiniz.
Emre karakayaEvet kontrol ettim kullanılabilir. Adres sorgulada KPS adres bilgileri kısmında takılıyor. Aynı şekilde mezuniyet sorgula dediğimde tamamen site donuyor.
İREMDOKUR1Merhabalar, Emre Bey'in dediği gibi, Google Chrome'da geçmişi ve çerezleri temizledikten sonra, Ayarlar -> Gizlilik ve güvenlik -> Site ayarları -> En altta bulunan pop-up ayarına gidip, 'Siteler pop-up'lar gönderip yönlendirmeler kullanabilir' seçeneğini işaretledikten sonra, izin verilen sitelere AATBEL sitesini ekleyince sorun çözüldü.
Merhabalar, çalıştığım firmada B sınıfı AAT bulunmaktadır ve ilgili yönetmelik gereği B sınıfı AAT için en az 3 yıllık tecrübe istiyor. Fakat benim tecrübem 1 yıl. Bu konuda ne yapabiliriz?
Merhaba arkadaşlar,
Çalıştığım işyerinde arıtma yok geri dönüşüm tesisinde çalışıyorum. Bu durumda D sınıfına başvurusu yapmak istiyorum . Çalışma bilgilerini girmem gerekiyor mu çünkü arıtma tipini soruyor. Şimdiden teşekkür ederim.
hacer_oguzMerhaba, Hacer Hanım;
Benimde çalıştığım iş yerinde arıtma tesisi yok, dolayısıyla çalışma bilgilerini girdim. Diğer ve kurum döküman kısmına dilekçe ile "atıksu arıtma tesisi işletmediğim ama belge almak istediğim" bilgisini verdim. Sonuç olarak ön başvurum onaylandı.
Sezer ÖzdemirYardımlarınız için teşekkür ederim. Oluşturdum bende. Ayrıca tesislerdeki yıkma atıksuları için yapılan ön arıtmalar tecrübe olarak sayılıyor mu?
Merhabalar benim 1.5 yıllık arıtma tecrübem var. Fakat işten ayrıldım ve eminim evrak istesem uğraşmazlar benim yapabileceğim bir şey varmı? sgk dökümünde çevre mühendisliği gözüküyor.
14 Ekim itibariyle ana başvurular başladı. 14-18 Ekim tarihleri arasında, ön başvurusu onaylananların ana başvurularını göndermeleri gerekmekte.
AATBEL uygulamasından yapılmakta.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.