Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Gülşah Albayrak
Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Hülya Hanım ile görüştüm.Sistem Ocak ayında faaliyete geçecekmiş.Kullanıcı kodu ve şifre ile girdiğimde hata veriyor.Çevre Bilgi Sistemine girdiğimiz zaman ek uygulamalardan Ambalaj Bilgi sistemini seçip kaşe imza yaptıktan sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne götüreceğiz.
@Olgaç Sürmelihindi şimdi biz hangi sistemden işlem yapacağız. ? şu an sistemde ambalaj bilgi sistemi açık ama farklı sisteme yönlendiriyor.oda hata veriyor zaten
ek uygulamayı açtırdıktan sonra atık ambalajı görüp seçmeniz gerekiyor.Fakat ambalaj bilgi sistemine girdiğinizde tekrar kullanıcı adı ve sifre istiyor.Bu durumda cevre il müdürlüğü ile görüştüğümde eski atık ambalaj sistemindeki şifrenizle girceksiniz dedi fakat acılmadı.Niye bu kadar uğraştırırlar ki anlamadım.Ocak ayına kadar niye bekleyelim.Çözsünler sorunu.Hülya hanıma da ulaşamadım.Son durum budur benim.Samsundan yazıyorum.
@dilek kaya bende de aynı durum söz konusu. çevre bilgi sisteminden ambalaj sistemini aktif hale getirdim ancak eski şifremi girdim sistem açılmıyor. Hülya hanıma mail attım bekleyip göreceğiz
@Olgaç Sürmelihindi
peki belgenendirme işlemlerimizi nasıl yapacağız sistem ocak ayına kadar acılmayacak ise ayrıca kasım ve aralık ayı bildirimleri de var
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.