Atık ambalaj sistemi revizyonu hk.

Üyeler Görebilir
@Gülşah Albayrak
Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Hülya Hanım ile görüştüm.Sistem Ocak ayında faaliyete geçecekmiş.Kullanıcı kodu ve şifre ile girdiğimde hata veriyor.Çevre Bilgi Sistemine girdiğimiz zaman ek uygulamalardan Ambalaj Bilgi sistemini seçip kaşe imza yaptıktan sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne götüreceğiz.

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi
aynen Olgaç bey ek uygulama başvurusu yaptım ve açıldı ama ambalaj bilgi sistemine yönlendirdikten sonra hata veriyor

Üyeler Görebilir
ek uygulamayı açtırdıktan sonra atık ambalajı görüp seçmeniz gerekiyor.Fakat ambalaj bilgi sistemine girdiğinizde tekrar kullanıcı adı ve sifre istiyor.Bu durumda cevre il müdürlüğü ile görüştüğümde eski atık ambalaj sistemindeki şifrenizle girceksiniz dedi fakat acılmadı.Niye bu kadar uğraştırırlar ki anlamadım.Ocak ayına kadar niye bekleyelim.Çözsünler sorunu.Hülya hanıma da ulaşamadım.Son durum budur benim.Samsundan yazıyorum.

Üyeler Görebilir
@dilek kaya bende de aynı durum söz konusu. çevre bilgi sisteminden ambalaj sistemini aktif hale getirdim ancak eski şifremi girdim sistem açılmıyor. Hülya hanıma mail attım bekleyip göreceğiz

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi
peki belgenendirme işlemlerimizi nasıl yapacağız sistem ocak ayına kadar acılmayacak ise ayrıca kasım ve aralık ayı bildirimleri de var

Üyeler Görebilir
aaa.HAYIRLI OLSUN.hANGİ ŞİFRENİZLE GİRDİNİZ.cBS DE KULLANDIĞINIZ SİFREYLE Mİ.ATIK AMBALAJDA KULLANDIĞINIZ SİFREYL EMİ.@nur beyza