Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Onur Bey,
Şöyle bir ibare geçmekte 'Sınavda başarılı olan adaylar Bankada; 14/07/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmayan sözleşmeli personel olarak istihdam edilecektir.' Yani burada ne demek istemiş Sözleşmeli devlet memuru şeklinde olmayacak mı? Konu hakkında fikriniz varsa açıklar mısınız?
Merhaba Merve Hanım,
Söylediğiniz gibi sözleşmeli devlet memuru değil, bankanın kendi sözleşmesine tabi oluyorsunuz. Sosyal güvence olarak memurlar gibi emekli sandığı değil sgk ya bağlı olunuyor.
Devlet memuru haklarından yararlanılamıyor o zaman. Her hangi bir bankada çalışılıyormuş gibi yani.Sizin de mi sözleşmeniz bu şekilde?Memnun musunuz?Teşekkür ederim bilgiler için bu arada.
@Gökhan B. merhabalar. Giriş Sınav Şartlarında mühendislerde P3 puanı 60 ve üzeri şeklinde okuyorum şuan. Yanlışım varsa düzeltin lütfen ama 80 değil baraj puanı.
@Kübra Kayapınar evet doğru baraj puan 60 ancak en yüksek puandan başlayıp sıralama yapacakları için 80 puan ve aşağısı alanların pek şansı yok onu kastetmiştim
Arkadaşlar merhaba,iller bankası başvurusunda fotoğrafı geç yükleme yada yükledikten sonraki sayfanın açılmaması gibi sıkıntı yaşayan oldu mu? Ben bir türlü başvurmadm yardımcı olur musunuz
@merve akbas standart vesikalık boyutu 4,5x6 cm oluyor evet ama tarattığınızda taramanız a4 kağıdına aktarılıyor ya, kırpmanız gerekiyor ve bu arada sistem .jpeg formatında istiyor fotoğrafı. Belki fotoğrafınızın formatı .png falandır onu da kontrol edin.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.