Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hmmm doğru ben ona hiç dikkat etmedim sadece fotoğrafı telefondan çekip yüklemeye çalıştım boyutu söylediğiniz gibi değişir diye taratmakta.çok teşekkür ederim ben soylediklerinizi kontrol edeyim
Fotoğraf jpeg. Vesikaligin fotoğrafını cekincede ebat degisebilirmi acaba
Bulunduğunuz ile bağlı arkadaşlar. Biz Kocaeli'den gönderdik, ertesi gün mesai bitmeden ulaştı onlara.
Bugün ilk işiniz o olsun bence. Bir kaybınız yok, siz her ihtimale karşı gönderin.
Yarına bırakırsanız kargo ile yetişmesi imkansız, ancak elden teslim edecek bir arkadaşınız falan olmalı.
Mülakatta soru olarak altyapı işleri arıtma v.s. konularıyla ilgili temel şeyleri sorarlar muhtemelen. Bana mülakatta doğal arıtma ile ilgili kısaca bilgi ver demişlerdi mesela...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.