İller bankası sözleşmeli personel alımı

Üyeler Görebilir
Hmmm doğru ben ona hiç dikkat etmedim sadece fotoğrafı telefondan çekip yüklemeye çalıştım boyutu söylediğiniz gibi değişir diye taratmakta.çok teşekkür ederim ben soylediklerinizi kontrol edeyim

Fotoğraf jpeg. Vesikaligin fotoğrafını cekincede ebat degisebilirmi acaba:kötü:

Üyeler Görebilir
Zamanım kısıtlıydı başvuru formuna fotoğrafı yapıştırmadım ama zarfın içine attım vesikalık fotoğraf umarım kabul ederler

Üyeler Görebilir
@merve akbas
Ptt ile göndermenin şart olduğunu sanmıyorum. Kargonuzun eğer İller bankasına ulaşmazsa tekrar size gelmesini istediğinizi belirtin.

Üyeler Görebilir
İadeli taahhütlü yazınca kargodanda o zaman ptt ile gonderin diyorlar.siz ptt ilemi gönderdiniz

Pazartesi ptt ile gönderdiğimde salı günü orda olmasıda imkansız gibi birşey:(

Üyeler Görebilir
Bulunduğunuz ile bağlı arkadaşlar. Biz Kocaeli'den gönderdik, ertesi gün mesai bitmeden ulaştı onlara.
Bugün ilk işiniz o olsun bence. Bir kaybınız yok, siz her ihtimale karşı gönderin.
Yarına bırakırsanız kargo ile yetişmesi imkansız, ancak elden teslim edecek bir arkadaşınız falan olmalı.

Üyeler Görebilir
@iroşima

Ben hataydan teslim ettim yarın için yetişeceğini söylediler.ayrıca aps ve normal kargo aynı araçta gidecek farkeden birşey yok dediler

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar sözlü mülakatta ne gibi sorular sorarlar. Tecrübeli arkadaşlar paylaşabilir mi? Hazırlanmak istiyorum fakat neye çalışayım bilemedim.

Üyeler Görebilir
Mülakatta soru olarak altyapı işleri arıtma v.s. konularıyla ilgili temel şeyleri sorarlar muhtemelen. Bana mülakatta doğal arıtma ile ilgili kısaca bilgi ver demişlerdi mesela...

Üyeler Görebilir
@onurcakir1903
Hocam tek soru mu sordular. Kişisel sorular soruyorlar mı?

@iroşima keşke bişeyler bilsem de paylaşsam. Ben de tecrübeli arkadaşlardan bilgi vermelerini rica ediyorum.