• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikesiz atık toplama ayırma tesisi

Ayşe Zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, bildiğiniz gibi tehlikesiz atık toplama ayırma tesisleri bazı tehlikesiz atıkların geri kazanımı tebliği doğrultusunda oluşturuluyor. Bu tesislerin toplam alanı, kapalı alan açık alan vs. gibi alan bilgileri konusunda bilginiz var mı? Bağlayıcı, en az şu kadar olması gerekir şeklinde bir hüküm var mıdır, ben göremedim.

Merhabalar tehlikesiz atık toplama ve ayırma tesisleri arasında atık satışı yapılır mı ?
ben yapılır diye biliyorum ama emin değilim kesin bilenler cevaplayabilir mi ?

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
furkan.17Merhaba üstad,

Tehlikesiz atık toplama ayırma tesisleri arasında atık alışverişi olabilir ancak ambalaj atığı toplama ayırma tesisleri arasında durum farklı. Olağanüstü durumlar(yangın vb.) haricinde atık alışverişi yasaktır. Yangın ve benzeri durumlar olursa Bakanlıktan onay alınarak toplama ayırma tesisleri arasında atık alışverişi yapılabilir.