Bugün ÇMO istanbul ve Ankara Merkez şubelerine en son 6 aylık SGK dökümünü de mail attım.
Maile bu başlığın linkini de gönderdim. Buyurun bu platformda bizi bilgilendirin diye. Bakalım yapsınlar açıklamalarını hep beraber görelim, bilgilenelim.
Evet arkadaşlar ÇMO'dan istifa etme talebime karşı ÇMO'dan gelen cevap bu şekilde.
''mesleklerinin gerektirdiği işlerle uğraşabilmek'' evet yorum bu.
Tüm üye arkadaşların bu durumu iyi anlaması, olayın nereye gittiğini görmesi açısından üye olmadan önce iki defa düşünmelerini tavsiye ederim.
Hiç üye olmayan arkadaşlara kılını kıpırdatmayan bu odanın, kendi üyelerine yaptığı hukuksuz davranışı eminim hepiniz gördünüz. Bu mesleği icra etmediğim halde elini kaptırdın bizden kurtulamazsın para ödemeye devam edeceksin mantığını hepiniz gördünüz.
Karşı dava açmak için bu güne kadar ödediğim tüm paranın dökümünü bile göndermeye cesaretleri yok. 2 aydır bekliyorum halen ödediğim paraların dökümünü gönderecekler
Göndermesinler 1 TL lik manevi tazminat davasını emsal teşkil etmesi için açacağım odaya ve tüm gelişmeleri buradan paylaşacağım.
Sn. İlgililer
Hesap dökümünü gönderecek misiniz? 10 Şubattan beri beklemekteyim.
Saygılarımla,
From: SELCUK KARABULUT
Sent: Friday, February 10, 2017 11:08 AM
To: 'TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI';
[email protected]
Subject: RE: Çevre Mühenisleri Odası Üyelik İptali Hak.
Sn ilgililer,
ÇMO’ya üye olduğum tarihten itibaren size ödemiş olduğum aidat ve haciz takibi miktarının, tarih ve miktar olarak dökümünü tarafıma mail olarak gönderebilir misiz.
Saygılarımla,
Sent: Tuesday, February 7, 2017 11:03 AM
[email protected]
Subject: RE: Çevre Mühenisleri Odası Üyelik İptali Hak.
Sn İlgililer,
ÇMO ile olan üyelik işlemlerimin sonlanması için SGK bildirgesi istemişsiniz.
Kişisel olarak ÇMO ile hiçbir şekilde mesleki olarak bir ilişkide olmayı istemeyişimin yeterli olmadığını belirttiniz.
Üyelik işlemlerimin sonlanması için ekteki bildirge yeterli midir?
Başka bir arzunuz var mıdır?
Sent: Thursday, February 2, 2017 10:49 PM
[email protected]
Subject: Çevre Mühenisleri Odası Üyelik İptali Hak.
Sn İlgililer
Ankara 10. İcra Müdürlüğüne avukatınız aracılığı ile açtığınız icra takibi ile ilgili belirttiğiniz hesaba 1452,33 TL para ödemesi yapıp, avukatınıza ait büro ile iletişime geçerek bu paranın ödendiğine dair teyit almış bulunmaktayım. (Dekont ektedir.)
06.01.2017 tarihinde de İstanbul ÇMO şubeye giderek 1 adet istifa dilekçesi, 1 adet çalıştığım kurumdan alınan yazı ve 1 adet oda kimlik kartını teslim etmiş bulunmaktayım.
Ankara ÇMO merkezi de telefonla arayarak üyelik iptali ile ilgili son durumu sorduğum halde halen net bir cevap alamamış durumdayım. (Telefondaki arkadaş geri dönüş yapacağını söyledi ama arayan soran yok)
Lütfen artık bana yetkili birisi, üyeliğin iptal edildiğine dair ve artık ÇMO ile bir ilişkim kalmadığına dair geri bildirim yapsın.
10 yıllık üyeliğim boyunda ilk iki sene ajanda adresime geldi bunlardan başka varlığınızı hatırlatan hiçbir şey görmedim. 1452,33 TL + önceden ödediğim aidatlar 2 ajanda eder sanırım. (Bu eleştiriyi yapmak zorunda hissettim kendimi).
Avukatınız her geçen süre ile ilgili ilginç ilginç faizler uygulamış bunun içinde teşekkür ederim. Keşke icraya vermeden önce benimle iletişim kursaydınız da uzlaşma yolu belirleseydik. Ama mevzunun bu şekilde çözülme yoluna gidilmesi ÇMO’ya karşı olan güvenimi tamamen sarsmış durumda olduğundan ve sadece konu aidat ödemesi olunca bana ulaştığınızdan artık sizinle herhangi bir mesleki ilişki içinde olmak istemiyorum.
Gereğinin yapılmasını rica ederim.
Selçuk KARABULUT
İyi Çalışmalar.