Olaylara saçma ya da mantıksız iliştirmek pek uygun değil ! Burada Amaç: su kullanıyorsun, atık suyun oluşuyor ve geri prosesine ilave ettiğini ispat ediyorsun. BEN BUNU ALICI ORTAMA VERMİYORUM, demiş oluyorsun...
Demir yıkamaya aldım.. Demirin yıkanması sonucu oluşan atıksu dinlendirilir tekrar kullanılır. Senin kalkerin de olduğu gibi yani !
ben işin mantığına gitmiyorum, genelgeye bakıyorum.. c maddesinde kalkerin de rapor yapması kanaatine vardım.. Ha ama genelgenin devamında da yer alan bilgi;
I. GRUP İŞLETMELER LİSTESİ
3) Maden Sanayi: Kadmiyum Bileşiklerinin İmali, Kadmiyum Metali, Demir ve Demir Dışı Metal Cevherleri ve Endüstrisi, Çinko Madenciliği, Kurşun ve Çinko Rafine Etme Tesisleri, Kalsiyum, Florür, Grafit ve Benzeri Cevherlerin Hazırlanması ve Zenginleştirilmesi, Metalik olmayan Maden Sanayi (Bor Cevheri)
II. GRUP İŞLETMELER LİSTESİ
2) Maden Sanayi: Kömür Üretimi ve Nakli, Seramik ve Topraktan Çanak/Çömlek Yapımı ve Benzerleri - Cam Süsleme ve Boyama Dahil, Çimento, Taş Kırma, Karo, Plaka İmalatı, Mermer İşleme, Toprak Sanayi, Beton santralleri ve Benzerleri,
bu şekilde... Çelişkideysen ya Bakanlığa ya İl Çevreye görüş sorabilirsin,