cevap için çok teşekkür ediyorum öncelikle.
benimde sıkıntım burada. ben konuyu uzun zamandır takip ediyorum. tüm yazıları okudum okuyorum. atarlı konuşan arkadaşlara oda yönetici olduğunu söyleyen söylemeyen bir çok arkadaş cevaplar verdi. ama bu sert çıkışlar genelde kişiseldi. 'oda ne yapıyor ki?',, 'bir faaliyet yok ki' ,, 'aylık 10 tl fazla değilmi' vb gibi çıkışara cevaplar anında geliyordu. bu ankara yönetimi genel merkez neden şimdi sus pus.
oda ile alakalı en büyük sıkıntım yukarıda yazıldı. baran bey akp den aday olsaydı tekrar diyorum ben tahammül edemezdim.
şimdi odayı sen niye bölüyorsun arkadaş. devir teslim törenini neden milletvekilliği aday tanıtımına çeviriyorsun?
biz bir kişi fazla olsun diye burada oturmuş insanlara bişeyler anlatmaya çalışıyoruz.
sen herşeyi komple mahvediyorsun.
mesela bakın şimdi;
eski başkan odamızın mevkisini kullandı, bağlantılar kurdu ve millet vekilliği için istifa etti..
yine sinirlenirdim ama olabilir derdim.
ama asıl onursuz davranış istifa ettiği halde tam olarak kopmamak için ve medyatik yönünü devam ettirebilmek için yeni bir birimin başkanlığına devam edip mevcut ÇMO odası başkanından daha aktif halde yola devam etmek.
arkadaş ben bu oyunu AKP den biliyorum. tayyip ve davutoğlu muhabbetinin bi değişiği işte...
kukla ve efendisi..
herkes boyuna göre çalmaya çalışıyor,
herkes mevkisine göre yontmaya çalışıyor...
kimi odaya kukla başkan getiriyor, kimi ülkenin başına....
ÇEVRE SORUNLARI ARAŞTIRMA MERKEZİ BAŞKANLIĞI nedir bilader. kim kurdu?
Çev sor. arş. merkezi de değil. sonuna başkanlığını da eklemişler. BAŞKANLIKKKK olmassa olmaz.
ÇM
rg ta bu yeni başkalığın arka bahçesi olarak çalışıyor. garibim yeni başkanın adını bilmiyoruz daha..
bu nasıl bir koltuk sevdası arakdaşım.
kurulum yılı ne bu merkezin.
ilk başkan kim?
kim oturttu seni o koltuğa?
bu sorulara cevap verilmelidir arkadaşlar.
bunlarla yüzleşmezsek; odaya katılım arttsın bizimde güzel bir odamız olsun lafları sadece geyik muhabbet olarak devam edecektir.