• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@CMNet Okuru
üzgünüm ama şimdilik ıslanma olmayacak.... arkadaş dışarıda arabayla ofisin önüne kadar gelecek aracı orada alacağım, sonrasında otele gidiyorum otelin içerisinde kapıya yakın park yeri var.....dönüşte de yağmur durursa yada hafif çiselerse sorun olmaz:D:D:D:D

@Emine Erdem

Aaaa olurmu giderken arkadaşınız merdivenlerden arabayla çıkıp sizi masanızın önünden alacak ,otelin kapsında da Vale gelip anahtarı alacak ve arabanızı parkedecek lütfen bunları atlamayın :D:D:D:koptum::koptum::koptum::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

@CMNet Okuru
uğraşamıyorum sizinle mi diyorsun:):):kptmya::kptmya::kptmya:

@Ercan Selvi
yok yok çaktırmadan beyaz bayrak uzatıyorda biz kabul etmiyoruz:):kptmya::kptmya::kptmya:

@Tuğba Yeşil

Tuba Hanım hayal dünyana bayılıyorum.

@Ercan Selvi

Ürkütmemek için hafif hafif yokluyorum sadece yoksa kaçarlar :D

@Emine Erdem

Anca idman olur zaten gercek bir rakip bulamıyorum :(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...