• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tuğba Yeşil

Ordan o sonucu nasıl cıkardın hayret valla :D Ben tanışmıyoruz diyorum sen özür diledin diyosun Şok...şok...şok :D:D:D

@Emine Erdem

Arkadaş sabah sabah nerden uyduruyonuz bunları anlamadım kim beyaz bayrak sallamış :)

@CMNet Okuru
Hatta bilinç altımızdan bütün bu yaşanananları silip kendimize temiz bir sayfa açıyoruz sözü benden özür dilediğinixz anlamına geliyor:):):koptum::koptum::kptmya:

@Tuğba Yeşil

O zaman '' günaydın '' demiştim ilk mesajımda oda özür dilediğim anlamına geliyor demekki. Yani ben ne yazarsam yazayım siz öyle okuyorsunuz. TUBA hanım bu kadar çokmu istiyorsunuz özür dilememi :kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

@Emine Erdem

Eylememe gidiyorsunuz :D:D:D

@Olgaç Sürmelihindi

O iş tamamdır cumartesi arada kaynatırız.

@Tuğba Yeşil

Zaten ben o meseleyi hiç anlamış değilim.

8 Mart kadınlar günüyse diğer bütün günler erkekler günümü? Hani eşitlik?

@Tuğba Yeşil

Ya ama hakketen saçma açın internetten bir bakın hangi gün kime armağan edilmiş. Dünya kediler günü, sanat severler günü, doğa günü ,fenerbahçeliler günü... vs. Şimdi ben kadınları da bu kategoriyemi koyayım saçma bunun adı ötekileştirme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...