• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Olgaç Sürmelihindi
yok efendim neden yanlış anlayalım.....bence diğer meslektaşlarımızı es geçmeyelim....günlerdir bakıyorum zaten bu bölümü bizlerden başka yazan pek olmadığından bu süreçte biraz daha fazla muhabbet etme şansımız oldu sadece... ama diğer konu başlıklarında güzel paylaşımlar devam etmektedir...(laf aramamızda bizim gibi geveze çok yok galiba :):)) :D:D:D

@Emine Erdem
teşekkür ederim üstadım:D burda artık bir aile gibi olduk. İşin şakası bir yana ben elimden geldiğince herkese her konuda yardımcı olmaya hazırım birgün antebede beklerim hepinizi. Huriye Tatlı,Şeyma Huyut, Tuğba Yeşil Yıldız Doğan ve özellikle Demir kardeşim değerli insanlardır ve daha birçok meslektaşım. Sizleri tanıdığıma gerçekten çok mutlu oldum. Arada sırada atışmak güzel oluyor. Hayatın tuzu biberi bunlar.

@Huriye Tatlı
@Emine Erdem
@Şeyma Huyut
hemende duygusala bağladık ya ....kızlar kendinize gelin böyle duygusala bağlayıp bizi alt etmeyi planlıyorlar kanmıyoruz....hemen eski halimize geçiyoruz :D:D:D:p:p:p:komik::komik::koptum::koptum::ckkmk::ckkmk::ckkmk::hihi::hihi:

@Doğan Şahin

o kadarda değil yani.. çok saçma birşey zaten bu yabancıları bazen anlamakta çok zorlanıyorum ....ayrıca birisi birşey yaptı diye genelleme ile yaklaşmayıda doğru bulmuyorum.:oops::oops:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...