• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Şeyma Huyut
sabah lafı siz söylediniz sonrada destek çıktınız şimdide sırt çevirdiniz işte benim anlatmak istediğim tam buydu. Beddua ettiniz sesimiz çıkmadı. Biz erkekler çok merhametliyiz:D:D

@Şeyma Huyut
Benim ısrar ettiğim birşey yoktu siz durduk yere kendinize iş çıkardınız arada bende kaynadım. Bir yaşıma daha girdim olacak iş değil suçsuzumD:

@Emine Erdem
abowwww ne gıymetli arkadasın varmısD:

@Huriye Tatlı
siz durun az deilsiniz:D

@Olgaç Sürmelihindi

tabiki de kıymetlidir....aramızda özel bir durum var onunla o yüzden ayrı bir kıymetlidir kendisi :):)

@CMNet Okuru
kimse birşey istemiyor ... Olgaç illaki yazın diyor yazıyoruz...hepsi bu :D:D

@Huriye Tatlı
yani demek istiyorsun ki Olgaç bey sizinle tek başıma baş edemem sizde haklısınız dünyanın kuralı bu hangi kadın bir erkekle başa çıkabılmıs:D

@Emine Erdem
karşıma bugune kadar benimle ugrasacak veya karşıma güçlü bir rakip çıkmadı ve çıkmaya cesaret edemez. çünkü benim enbüyük rakıbım benim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...