cevrecıhuseyın
Kayıtlı Kullanıcı
- Firma
- yok
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun süredir muzdarip olduğum bir konuyu sizlerle paylaşıp fikir almak istiyorum.
Ben kurumsal bir firmada çalışıyorum, isim vermek istemiyorum. Çevre mühendisi olarak çok fazla bir yoğunluğum yok, hatta hiç diyebilirim.
Bundan önce çalıştığım yerlerde de benzer sorunlar yaşadım. Sürekli kendimi otururken buluyorum.
Meslekte 5. yılım. Yeri geliyor 1 hafta boyunca 1 mail atmadığım bile olmuyor.
Bu durum beni iyice meslekten soğutmuş, bunaltmış durumda. Kabus gibi..
İnsan kendini işe yaramaz biri gibi hissediyor, boşuna maaş alıyormuşum gibi.
Sırf bu sebeple bu sene üniversite sınavına girip yeni bir meslek edinmeyi düşünüyorum, bu meslek artık beni mutlu etmiyor bunu anladım.
Maaşım iyi bir seviyede diyebilirim, haftasonum yok resmi tatiller mevcut.
Önerilerinizi şiddetle rica ediyorum.
Danışmanlıkta hiç çalışmadım, daha yoğun olur belki severim diye danışmanlığa geçmeyi bile düşündüm.
sizlerin bu kadar çok boş vakti oluyor mu ? nasıl değerlendiriyorsunuz ?
bunun için meslek değiştirmeye değer mi ?
herkes rahat batıyor diyor ama ben derdimi anlatamıyorum..
gerekirse yorulayım üniversite zamanı çok ağır işlerde çalıştığımda oldu daha mutluydum..
ne dersiniz ? yorumlarınızı esirgemeyin lütfen
Uzun süredir muzdarip olduğum bir konuyu sizlerle paylaşıp fikir almak istiyorum.
Ben kurumsal bir firmada çalışıyorum, isim vermek istemiyorum. Çevre mühendisi olarak çok fazla bir yoğunluğum yok, hatta hiç diyebilirim.
Bundan önce çalıştığım yerlerde de benzer sorunlar yaşadım. Sürekli kendimi otururken buluyorum.
Meslekte 5. yılım. Yeri geliyor 1 hafta boyunca 1 mail atmadığım bile olmuyor.
Bu durum beni iyice meslekten soğutmuş, bunaltmış durumda. Kabus gibi..
İnsan kendini işe yaramaz biri gibi hissediyor, boşuna maaş alıyormuşum gibi.
Sırf bu sebeple bu sene üniversite sınavına girip yeni bir meslek edinmeyi düşünüyorum, bu meslek artık beni mutlu etmiyor bunu anladım.
Maaşım iyi bir seviyede diyebilirim, haftasonum yok resmi tatiller mevcut.
Önerilerinizi şiddetle rica ediyorum.
Danışmanlıkta hiç çalışmadım, daha yoğun olur belki severim diye danışmanlığa geçmeyi bile düşündüm.
sizlerin bu kadar çok boş vakti oluyor mu ? nasıl değerlendiriyorsunuz ?
bunun için meslek değiştirmeye değer mi ?
herkes rahat batıyor diyor ama ben derdimi anlatamıyorum..
gerekirse yorulayım üniversite zamanı çok ağır işlerde çalıştığımda oldu daha mutluydum..
ne dersiniz ? yorumlarınızı esirgemeyin lütfen