• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Bilgi Sistemi

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Ekli dosyalar

• Çevre Bilgi Sistemi Sunumu.pptx
    2.5 MB · Görüntüleme: 928
Çevre görevlisi atarken taahhütname isteği yerine sözleşme yüklemeyi düşünüyorum... Açıkçası sistemde herhangi bir yere çevre görevlisi belgesi yüklemek saçma çünkü zaten belgeniz olmasa bu işi yapamazsınız, vekalet deseniz ilerde tesisi başka arkadaşıma verecek olsam ya da danışmanlık firmamıza yeni bir arkadaş başlasa her seferinde firmaya yeni vekalet diye yalvarılmaz... Taahhütname ise apayrı saçma.. ne diycem bu işi yapıcam tamam söz mü diyeceğim? zaten işyerim beni bu iş için almış. Firmayla bu iş için sözleşme yapmış... Yine sinirlendim :D sonuç olarak bu kısımda ben yine sözleşme yüklemeyi düşünüyorum. Tabi sistem kabul ederse.. şuan sürekli hata veriyor sayfa.

Arkadaşlar müstakil çevre görevlisi ne demek ?Danışmanlık firması olarak sistemde tek bir firmamız gözükmektedir.Biz kendimiz mi ekleyeceğiz diğer firmaları yeni tesis ekle menüsünden ki ekledik çıkmadı listede:((

@Erkan Karakaya bey paylaşmış oldugunuz ekrana nerden giriş yaptınız acaba

arkadaşlar merhaba danışmalık firmamızı aktif hale getirdik yetkili olarak firma sahibi gözüküyor bende çalışan olarak kendimi de eklemem gerek mi firmaya acaba

Lisans yenileme işlemlerini başlatmam gerekiyor ama bu yeni sistemde nasıl yapacağız bilginiz var mı?

çevre görevlisi olarak atama yaptım fakat e izin e girerken eksikliklerinizi tamamlayınız diyor. tam yapan ve ya bu uyarıyı hiç almadan giriş yapabilen var mı?

bende de aynı uyarı çıkıyor. Danışman olarak çalıştığım firmamı sistemde aktifleştirme işlemi yaptım fakat henüz onaylı olarak görünmüyor. Bundan kaynaklı olabilir mi bu çıkan uyarı fikri olan varmı?

müstakil çevre görevlisi galiba ben gibi tam zamanlı çalışanlar için. ben atamayı öyle yaptım çünkü

Ben müstakil çevre görevlisi diye bir sekme görmedim hiç. Bende görünen sistem bu şekilde.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    25 KB · Görüntüleme: 86
ben tam zamanlı calısıyorum.
tesısı aktardım. kendımı de yetkılı lıstesıne ekledım.
cevre gorevlısı olarak nasıl ekleyebılecegım?

aylık ziyaret takvimini yükleme diye bi buton varmı acaba ben göremedim de

@burcu89
muhtemelen müstakil çevre görevlisi bölümüğnden ekleyeceksiniz benim gibi. şahıs uygulamalarında yeterllik bölümüne girin orda bir sekmedeydi ama hatırlamıyorum hangisi olduğunu kurclayın bulursunuz orda

Şahıs uygulamalarında kurum-kuruluş işlemlerinde müstakil çevre görevlisi ekle var. Oradan mı ekleme yapacağız acaba? Sistem hata veriyor. Sekmeye girmiyor şuan.

Ekli dosyalar

• 10.png
    10.png
    29.2 KB · Görüntüleme: 42
tesise çevre görevlisi ekle diyom danışman firmayız ama yetkisiz giriş diyor