• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Bilgi Sistemi

Can Avşar

Antalya İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Firma
ARÜV ÇEVRE MÜH. A.Ş.
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Ekli dosyalar

• Çevre Bilgi Sistemi Sunumu.pptx
    2.5 MB · Görüntüleme: 928
@Tolgay Doğan
çevre görevlisi atama da sorun çıkar mı acaba? vekaleti aldıktan sonra,olmuyormuş demem sorun olur :uzgnm:

@Kara--

vergi numarası girdikten sonra tesisi listesi çıkması gerek ama çıkmıyor. tesis aktifleştirildiği halde gözükmüyor.sizde de aynı sorun oldu mu?

@Gülfem Polat

• Hesabınızın kayıt işlemi başarısız olmuştur.Lütfen yetkililer ile iletişime geçiniz.
Firma veya tesis kayıtı yapamıyorum sürekli bu hatayı veriyor .. neden ki acaba ? karşılasan varmı?

@Gülay
hmmm bilemedim, muhtemelen cevre gorevlisi olacak sekilde bir yer açarlar ama nasi olur bilmiyorum...

Tesiste tam zamanlı çalışıyorum. Firma sahibinin şifresiyle sisteme girerek tesis işlemlerinden tesise ÇG ekle sekmesi var. Buradan mı kendimizi tesise atayacağız.

@m.karakus
Firma sekmesine giriş yaptıgınız zaman, yetkili listesi diye bir sekme olacak diğer sekmelerin arasında oraya giriş yapıp sağ yukarda + yetkili ekle seçeneği olacak oradan yapabilirsiniz.

@orangehead026
yetkili listesinde kayıt yaptım ama çevre görevlisi olarak görnmüyor. kendi sistemimden giriş yapıyorum çevre izin lisans a çevre görevlisi giriş yapabilir diyor.

@neriman sert
ayrıca sistem eksikliklerini tamamlamış olduğum halde eksikliklerinizi giderin diye uyarı alıyorum. sizde de oldu mu bu durum?

Sistem eksikliği giderme yapmadım ben. Çünkü sistemde eksik bilgi yoktu. Açıkçası hangi eksiklikleri gidereceğimi bile anlamadım. Ama bende eksikliklerinizi giderin diye uyarıyı alıyorum.

@neriman sert
firmayı aktifleştir diyor aktif etmiştim zaten daha önceden yeniden deniyorum uavt kullanılmış diyor. eski sistemden de aktarma sağlayamıyorum. umarım çözebilen birisi vardır.

1527667410823.png
Çevre görevlisi atama yapmak için ekran daki tahhütname çıkmaktadır. çevre görevlisinin yetkili olduğuna dair belge istiyor. Zaten çevre görevlisi belgesi var başka nasıl bir belge isteyebilirler ki. taahhütname örneği hazırlayan varsa yardımcı olabilir mi.
Bu arada atama yapamıyoruz. tesisler gözükmüyor.

@Gülfem Polat
tesis görünmüyor :( müstakil çevre görevlisi olarak mı atama yapacağım? Tam zamanlı çalışıyorumö.