Yds sınavı

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar,
YDS'ye bahar dönemi için başvuracağım. 6-7 aylık bir süre var sınava da. Bu sürede YDS'ye nasıl çalışılmalı? Nereden başlanmalı? 50 puana ulaşmak için neler yapmalı?

Üyeler Görebilir
@Burak Bilen Bende hazırlanmaya baslayacagim grameriniz nasıl bilmiyorum önceliğimiz gramer olmalı ardından soru çözüm teknikleri ve kelime
Sadece kelimeye dökülmüş bir sınav bence çevir çöz :)

Üyeler Görebilir
Gramer çok iyi değil. Kelime olarak da fena değil ama YDS'nin istediği kelimelerde zorlanıyorum. Kısacası hiçbir şey yok.

Üyeler Görebilir
çok geç kalınmış bir şey çalışmak için gramer çalışarak fazla bişey yapılacağını düşünmüyorum tavsiye olarak bence cümle yapılarını ezberleyin azda olsa grameriniz vardır diye düşünerekten cümle yapılarını bildiğiniz takdirde en az 40 puan alabilirsiniz ki bende öyle olmuştu fazla gramerim olmamasına rağmen sadece cümle yapısını bilerek 43 aldım ve bu sınavda sınav süreside uzatıldığından bir avantaj olarak tüm adaylara başarılar :)

Üyeler Görebilir
Burak BİLGİN meslektaşım o zaman cümle yapıları, gramer ve çözme tekniklerine çalışırsanız sıkıca 50 barajını rahatça geçebilirsiniz ben youtube dan çözme tekniklerini ve cümle yapıları hakkındaki YDS videolarıyla çalıştım ki hala öyle yapıyorum şimdiden başarılar.