Toplama Ayırma Tesisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mustafa Bayaroğulları
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar kurmak istediğim toplama ayırma tesisinde atık kağıt toplamak istiyorum.toplama ayırma tesisime lisans alsam diğer toplama ayırma tesislerinden atık kağıt alabilirmiyim.

Üyeler Görebilir
@yahya merhaba aynı durum bendede var. sisteme çıkış belgelerimi yükleyip gdt tesisine onaylatabılıyorum ama il müdürlükleri belediyenin aayp onaylamadığı için giriş belgelerini işleyemiyorum.

Üyeler Görebilir
merhaba, otomotiv yan sanayi firmasından üretim firesi atıklarını alacağız (fren aksamları vb.). Fakat alacağımız atıklar hem plastik hem metal içerikli ayrılma imkanı yok. Bu atıkları alırken kullanılacak kod hakkında fikri olan var mı? 16 lı kodları üretim firesi olduğundan dolayı kullanamıyorum.

Üyeler Görebilir
merhaba arkadaşlar, toplama ayırma yapan bir tesis hanki kapsamda yer almalıdır ek1 mi ek 2 mi iizn lisans yönetmeliği eklerine baktım ama emin olmadım yardımcı olursanız sevinirim

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi
teşekkür ederim

Merhabalar, belediyenin yetki verdiği ambalaj atıklarını toplama ve ayırma tesisi dışında ambalaj atıklarının başka bir yere satılmasının yasal sorumluluğu nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.acil