Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Ben uretim konusu tehlikesiz atık ve ambalaj atıklarının geri kazanimi olan bir yerde ise başladım. Daha önce çevre müh.istihdam edilmemiş. İlk olarak Ne yapmam lazim.
@Rukiye arslan1
Öncelikle hayırlı olsun.Atık ambalaj sisteminden her ay düzenli olarak beyanları yapman gerekir.Şu an atık ambalaj sistemi yenilendi ve 2016 yılında yeni sistem tam anlamıyla devreye girecek.Tehlikesiz atık beyanı ise ocak ve mart ayları arasında bir önceki yılın verilerini içerecek şekilde çevre bilgi sisteminden beyan edeceksin.Çalıştığınız lisanslı firmaların birer lisans nüshalarını isteyin ve dosyanızda saklayın. Aylık değerlendirme ve iç tetkik raporu hazırlayacaksınız.Çalışanlara mevzuat gereği eğitim vermeniz gerekmektedir. İşletmede eksiklikler varsa onları tamamlayın ve çalışanların kişisel koruyucu donanımları olup olmadığını,yangın eğitimi verilmiş mi,yangın tüplerini kontrol ettirin ve bunların belli sürelerle yenilenmesi gerekmektedir.Çalışanlar isg konusunda eğitim almış mı ve işçi özlük dosyası oluşturulmadıysa onları oluşturun.Şimdilik aklıma gelenler bunlar yine bir şey olursa yardım ederim.
@Olgaç Sürmelihindi ÜSTADIM Tehlikesiz atık beyanı ise ocak ve mart ayları arasında bir önceki yılın verilerini içerecek şekilde çevre bilgi sisteminden beyan edeceksin.bu ibare ne ara çıktı:krktm: nerde yazıyor (
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.