Tiski mülakat listesi

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar tiski yi kazananlara hayırlı olsun, mülakat formalite icabı yapıldı herkese 100 puan verildi ve en yüksekten itibaren sıralamaya giren atandı, sayın genel müdürün dediği gibi olmadı bu sevindirici az da olsa...

Üyeler Görebilir
Mülakat ta 2 soru alan dan geldi diğer 5 ya da 6 soru diğer belirtilen başlıklardan geldi, alan ile ilgili
1. Soru içme suyundaki demir mangan ile ilgili ne gibi sorunlar meydana gelmektedir?
2.soru ziraai ilaçların çevreye olan etkileri nelerdir?

Üyeler Görebilir
Bu arada mulakat sonrasi tum platformlarda tiski mudurunun aciklamasindan dolayi hesabinin sorulmasi gerektigini paylasan arkadastan bir trabzonlu olarak ozur bekliyorum .

Üyeler Görebilir
Emin arkadaşım ne için özür dileyecek bahsettiğin şahıs benim arkadaşım yapılan yanlışın önüne geçmek için çaba sarfettiği için mi özür dileyecek anlayamadım ya da senin gibi trabzonlu olanlar atanamadığı için mi özür dileyecek, böyle bir konuyu genel müdür kendi ağzıyla söyledi mi söylemedi mi?

Üyeler Görebilir
helal olsun atanan arkadaşlar , baktımda sonuçlara maşallah 96, 95 puan , kpss puanıda iyi daha ne olsun. atanan arkadaşlara başarılar ,

Üyeler Görebilir
@Emin İnce

Özür beklemenizin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Belki de buradan tepkiler gelmese, müdürün böyle bir söz sarf ettiği bilinmese; sonuçlar tam da arkadaşların dediği gibi olacaktı. Mülakatta ilk kez kayıran kişi olmayacaktı müdür, maalesef ülkemizin gerçeği bu. Her yerde ayrımcılık dönmekte. Siz Trabzonlu olduğunuz için alınmayın :)