Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bkaya09
2017 yılı Tıbbi Atık Yönetmeliği Madde 22 2/B gereğince 5 yılda yenilenir. İşlemlere 6 ay önce başlanır. Değişiklik olursa da bildirimler 1 ayda yapılır.
Her sene yapılan Ocak ayı içinde yıllık atık miktarının bildirimidir.
2017 yılı Tıbbi Atık Yönetmeliği Madde 22 2/B gereğince 5 yılda yenilenir. İşlemlere 6 ay önce başlanır. Değişiklik olursa da bildirimler 1 ayda yapılır.
Her sene yapılan Ocak ayı içinde yıllık atık miktarının bildirimidir.
Aynı yönetmeliğin madde 22/b de "Tıbbi atık yönetim planını her yıl güncellemek zorundadır. deniliyor. Ayrıca madde 22/c de "Tıbbi atık yönetim planında değişiklik olması halinde il müdürlüğü değişiklik tarihinden itibaren 1 ay içerisinde bilgilendirilir. İl müdürlüğünün gerekli görmesi durumunda tıbbi atık yönetim planı yenilenir." ifadesi yer almaktadır. Atlamamakta fayda var. Kolay gelsin.
Yönetmelikte sağlık kuruluşları için onay zorunluğundan bahsedilmiyor buna ragmen onaya sunan arkadaşlarımız var mı veya kurumlardan onaya sunulması yönünde bildirim alan
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.