Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar. Lütfen kişisel gelişim ve kariyer ile ilgili merak ettiklerinizi bu konu altında sorunuz. Herkes soru sormak için yeni bir konu açamamış dolayısıyla forum düzeni korunuş olur.
@diğdemy kaynak olarak sen bir stajyer olarak onların kaynaklarından faydalanabilirsin ..onlar vermezsse başka yerden bulmak zor olacaktır kalite yöneticisinden iste yardımcı olacaktır ..
@Ferhat Elçi fabrikaların yaptırması gereken ölçümleri, ne sıklıkla yaptırmaları gerektiği vs. içeren bi sunum hazırlamam lazım benden istediler zaten araştırmam için yani onlardan isteyebilececeğim bişey yok
Atıksu alanın çalışmak istiyorum son sınıf öğrencisiyim autocad 3dmax solid sweethome programlarına hakimim şuan netcad öğreniyorum AAT yapım ve işletim kısaca atıksu alanında nasıl iş bulabilirim yardımcı olur musunuz? @Fatih Özcan
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.