Sera gazı emisyon raporlama

Üyeler Görebilir
Merhaba;
Sera Gazı Emisyonlarının Raporlamansı hakkında eğitim veren veya yakın tarihlerde bi eğitim planı vs. duyan var mı?

Üyeler Görebilir
Aura Belgelendirme Ankara tel: 0312 473 78 73 - İstanbul Tel: 0216 461 78 73
Türk Loydu İstanbul Tel: +90 216 581 37 00
QSİ Belgelendirme Ankara tel: 0312 472 60 67
Re-Carbon Ankara: Tel. 0312 287 51 22
TSE Ankara Tel: 0 312 592 51 58

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar, benim doğalgaz miktarımın birimi Sm3 bunu Nm3 birimine dönüştürmem gerek. İnternetten hesaplamalara baktım da hiç bir şey anlayamadım. :kötü: Dönüşümü nasıl yapabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Üyeler Görebilir
@nil_ayy

sm3'den nm3 dönüşüm pv=nrt oluyor. biri 0 derecede diğeri 15 derecede hallleri. sm3(değeriniz)*(273,15)/ (273,15+15):rolleyes: umarım yararlı olur...

Üyeler Görebilir
@çmmerve
Teşekkür ederim. Bu arada bizim tesiste LPG tüpleri de var o da bir kaynak akışı. Bunların her ay faturaları var zaten. Kg olarak alınmış. Ben bunun hesabını yaparken kg'ı ton a çevirip NKD EF ile çarpıp öyle hesaplamam gerekiyor değil mi ?

Üyeler Görebilir
@Adnan Özhan
Merhaba Adnan Bey benımde 14 tane tuğla fabrıkam var tam olarak nasıl yol izleyeceğimi bilmiyorum.Siz bir veriye ulaşabildiniz mi ? Şimdiden teşekkürler .

Üyeler Görebilir
Merhaba Sera gazı emisyon hesapları ve raporlanması için envanter çalışması yapılması ve prosedür hazırlanması ve Örnek rapor paylaşımı konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba