Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selçuk Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve mezun arkadaşları bekliyoruz. En kalabalık grubun burası olacağından eminim ama tek rakibim Cumhuriyet Ünivrsitesi
İnşallah seneye mezunum Selçuk tan cumhuriyet üniversitesini geçermiyiz bilmiyorum ama memleketim olduğu için her iki gruba da katılsam olur mu? :hrkbuya:
Cumhuriyet Üniversitesi'nin asıl öğrencisiyim fakat özel öğrenci olarak Selçuk'ta okuyorum şimdi ben hangi gruptan oluyorum ya da kendi kendime rakip mi olmuş oluyorum
Selçuk mezunları çok şanslı. Bölümümüzde çok değerli hocalarımız var.1 sene uzatma 2011 tevellüt Bu arada uzatın.. uzattırın kendinize başka yönler katın okurken.. iş hayatında robot oluyorsunuz bir daha şansınız kalmıyor..
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.