Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önceden başvurman lazım başvuru tarihlerinden önce.Sakarya da SASKİ de yapmak için başvurabilirsin.Özel laboratuarda genel de tek düze analizler olabilir çeşit görmen için diğer daha iyi olur diye düşündüm.
Özelde düşünüyorsanız Proje firmasını tavsiye ederim ya da Laboratuvar olabilir. Danışmanlık işi zor zahmetli bir bayan için. Bir noktadan sonra bıkkınlık gelir.
Tüm mesajlar tarafımca silinmiştir. Bu yorumları okuyan binlerce kişi var, yapılan genellemeler ile insanları yanlış yönlendirmek son derece uygunsuz bir durum ki kullanılan üslupta cabası. Konuyla ilgili şahsi yorumumu yazmak istemiyorum.
Lütfen sitede kullanılan dile özellikle dikkat ediniz.
Mehmet İşleyen hocamız çok saygı değer öğretim ve öğrenci yetiştirme için çok farklı olan bir hocamızdır. Mehmet İşleyen ile 1 saat sohbet etmek bile bazı hocaların 1 yılda verebileceğinden fazla şey öğretmiştir bize.
@Mehmet Baytemur
dibinden ayrılmaman ve sohbet etmen gereken bir öğretici. geçen gün oradaydım ve lab boştu keşke yerinizde olsaydım. Biz geç tanıdık. @tayfun aydın@kubiay DUMAN
@kubiay DUMANm@kubiay DUMAN
Eylülde Bursaya döndüğümde ilk işim hocamızı görmek olacak selam@ahmet emin
Dediğiniz gibi hocamızın dibinden ayrılmamaya çalışıyorum ) çok değerli samimi birisi gerçekten çok şanslıyız. Hocamızın ilk kendini tanıttığı andan itibaren farklı biri olduğunu anlamıştım. Sınavda dersleri anlamadan hicbirsey anlamayacağımız kopya kağıtları hazırlamamızı istemesi, verdiği ödevler, excell, ders işleme şekli, sınavlarında gerçekten kendine has sınav stili ?
Selamınızı Eylül ayında yüz yüze ileteceğim. Üniversitemizi ve Mehmet Hocayı ziyaret etmek isterseniz seve seve yardımcı olurum
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.