@İpekszksn
İpek Hanım,
Sanırım İngilizce konusunda benzer durumlardayız. Siz incelemişsiniz ama ben yine de buradan da yazayım; temel olarak 3 çeşit üyelik var: Platform üyelik, Canlı ve Kayıttan.
"Canlı" seçeneğini tercih ettiğinizde online olarak derslere katılıyorsunuz, eğer anlamadığınız bir yer olursa direkt o anda soru sorma şansınız oluyor. Yapılan dersler direkt kaydediliyor zaten sistemlerine ve daha sonra da o kaydedilmiş yerden yeniden de izleyebiliyorsunuz.
"Kayıttan" seçeneğini tercih ettiğinizde online olarak yapılmış derslerin sadece kaydedilmiş halini izleyebiliyorsunuz, canlı derslere giremiyorsunuz; fakat diğer tüm olanaklar mevcut.
"Platform üyelik" ise; 06.04.2014 tarihinde gerçekleşen YDS İlkbahar dönemi sınavı için Remzi Hoca tarafından yapılmış derslerin kayıtlarına ulaşıyorsunuz. Ders notları yine mevcut.
Ben "Platform üyelik" satın aldım. Çünkü, bir kere fiyat olarak daha uygun. Sınav sisteminde herhangi bir değişiklik olmadı, yani kaçıracağım bir şey ya da sınava yönelik öğrenmemi gerektiren yeni bir şey yok. Ayrıca; ben her durumda başlangıç düzeyini seçecektim çünkü bu siteden ya da Remzi Hoca'dan daha önce herhangi bir şekilde ders almamış olan kişilere bunu tavsiye ediyorlardı (zaten başlangıç dediğimiz de öyle temel İngilizce formunda değil). Fakat mesela Canlı derslere katılmak istesem, dersler başlayalı epey bir zaman olmuş, ee verim alabilmek için dersleri sırayla takip etmek lazım; haliyle yetiştirilmesi gereken konular olacak ve ben o durumda gerilirim, derslere filan da katılmam (bir de günü gününe saati saatine derse girecek olsam burada normal bir kursa giderdim

). Kayıttan seçeneğinde de aynı şekilde uzun zaman oldu dersler başlayalı. O yüzden tüm derslerin hazır olduğu seçenek daha mantıklı geldi bana, tabii dediğim gibi fiyatı da daha makul açıkçası
Remzi Hoca kendisi, öğrencilerini direkt sınava hazırladığını söylüyor, yani test tekniğinde iyi değilseniz fayda sağlarsınız. Konuştuğum yakın arkadaşlarım da çok fazla takip edemeseler bile iyi sonuçlar aldıklarını, eğer daha sıkı takip edilirse çok daha iyi olacağını söylüyorlar. Eğer sayfadaki kullanıcı yorumlarına da baktıysanız sınav sonuçlarında ciddi artışlardan bahsediyorlar.
Ben satın aldım fakat henüz tam ders bitirmedim, sadece sayfayı anlayabilmek, hocanın konuları anlatışı hakkında fikir sahibi olabilmek için parça parça derslere göz attım. Ama bugün yarın başlamayı düşünüyorum derslere. Ayrıca bir şey daha var; ödev veriyormuş kendisi

Ödevler olmazsa öğrenilen bilgilerin kalıcı olmayacağı görüşünde; haksız da sayılmaz aslında.. Bir de derslere katılmadan önce o derste anlatılacak konunun PDF formatında anlatımını çıktı alıp elinizde bulunmasını istiyor; başka kaynak kullanmak yasakmış, varsa yoksa Remzi Hoca
Sonuç olarak, takip edildiği takdirde ve eğer İngilizce temeli de varsa fayda sağlayabiliriz diye düşünüyorum ben..