Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KitapMetcalf and Eddy Wastewater Engineering Treatment and Reuse
Kitabın ingilizcesini okuldayken kütüphaneden alıp çalışırdım ara sıra. Az biraz ingilizcem varsa çevre mühendisliğiyle ilgili kısımlarını bu kitaplara borçluyum diyebilirim. Türkçesinde problemler olması muhtemel. O nedenle öğrenci arkadaşlara tavsiyem, hem bu kitabı fakat bundan daha önce Introduction to Environmental Engineering kitabını edinip yavaş yavaş sözlük eşliğinde çalışmaları. Ben okuldayken kitapları komple bitiremedim ama o zaman yaptığım çalışmanın ne kadar etkili olduğunu şimdi daha iyi anlayabiliyorum.
Üstteki linke tıklarsanız Türkçe çalışmasını bulabilirsiniz. Orjinalini paylaşamam üzgünüm. Malum telif hakları. Türkçesi neden paylaşılıyor derseniz Türkçe dökümanların birebir çeviri olup olmadığı kesin değildir bu nedenle kontrol etmeden kullanmayın diyorum..
Ben de aynı nedenle Türkçesini kullanmak istemedim, en yakın zaman da kendime edineceğim zaten şimdilik acildi biraz sadece.
Bilgi için teşekkür ederim.
tüh ben 200tl civarında para ödedim pandora kitabevine ödemeseymişim iyiymiş.
well i have payed about 100 u.s. dollars to the pandora bookstore recently, i wish i could fly
@aydinbasaran
cümlede iznin olursa redaksiyon yapcam: Türk mühendisleri kendilerini geliştirebilseler keşke de, kitabın orjinali Türkçe olsa ve diğer dillere çevrilmesi içindeki yeni teknolojiler sebebi ile zorunlu olsa
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.