Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KitapMetcalf and Eddy Wastewater Engineering Treatment and Reuse
Evet maalesef bende de yok. Bir yerden elime geçmişti ama nereden aldım tam hatırlamıyorum. Ek olarak eklenen bölümler tam değil yanlış hatırlamıyorsam. En iyisi kitabın orjinalini almak..
Yüksek lisans sırasında okuduğumuz kitaptı. Hatta kitabın arka kapağında "bu kitap atık su arıtma mühendisliğinin incilidir" gibi bir yazı vardı. Atık su arıtması, tesis modellemesi, suların yeniden kullanımı gibi bir çok konu vardır içinde.
Yani atık su arıtımı ile içinde yok yok
bizde "kutsal kitap" derdik...hala da öyle gibi,hatta yazarının -george tchobanoglus- olduğu ve soyadının telaffuzunun neredeyse "çobanoğlu" oldugunu farettiğimizde baya eğlenmiştik...sonradan bölüm başkanından öğrendiğimize göre ise sayın çobanoğlu İZMİRden amerikaya göç etmiş bi ailenin oğluymuş,mübadele zamanında sanırım çünkü bayağı yaşlı bi adammiş.
kısacası atıksu artımının kutsal kitabı ve yazarı bildiğin çobanoğlu...
Bizde bu kitaba kutsal kitap derdik. Avrupa Birliği için hazırladığımız bir proje için Metcalf & Eddy'nin Avrupa standartlarına göre değil Amerika standartlarına göre hazırlandığından kabul etmeyeceklerini belirttiler. Yaşadığım bir sıkıntı sizinde aklınızda olsun...
türkçe çevirinin düzenlenmiş hali yok değil mi? bu çeviri kimin acaba? bir yiğit olsada bize bu kitabı çevirip ülkemiz mühendislerine basılı olarak kazandırsa
Türkçe çeviri hem tam değil hemde çevirinin kontrol edilmesi gerekiyor. Sitede çeviri grubu kurduk katılım olmadı. 20 kişilik bir grubumuz olsa bu tarz çalışmalara girmek istiyordum..
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.