Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KitapMetcalf and Eddy Wastewater Engineering Treatment and Reuse
Fatih bey kolloidler neden genelde negatif yüklüdür sorusunun 4 maddelik cevabı bu kitapta varmıs. Kıtap bende yok. Bu sorunun cevabı ne bakabilirmisiniz.tesekkurler
Merhaba Fatih Bey ve değerli meslektaşlarım. Almış olduğum bir doktora dersi için kitabın 5. baskısının pdf versiyonuna ihtiyacım var. Sitede bulunan 4. baskı ile bazı farklı konular ve eklenen kısımlar mevcut. Yardımlarınızı bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Arkadaşlar bu paylaşımdakiler tam değil gibi duruyor. Ben size taratılmış halini yolluyorum. Orjinali 1500 küsür sayfa be öyle 824 kb falan değil 32 mb boyutunda site yüklerse paylaşacağım. Belki tarama olduğu için boyut yüksektir ama yinede sitede paylaşılanlar eksik geldi bana
Elvin TarverdiyevKitapların paylaşımı telif sorunu yarattığı için siteden kaldırıldı ama Telegram kanalına bir bakmanızı öneririm. Orada tonlarca kitap paylaştı Fatih Bey. Arasında olabilir.
Fatih Bey'in bir üstte paylaştığı -fifth edition- güncel hali değil mi? Linkte yer alan pdf, elimdeki fifth edition ile bire bir.
Bu arada teşekkürler @Fatih Özcan ?
Değerli Arkadaşlarım, Dostlarım/meslektaşlarım;
metcalf and eddy wastewater engineering 5th edition (son baskısı) kitabı edinmek istiyorum. Nasıl/nereden edinebilirim makul bir fiyata. Görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bu kitabı 3-5 yıl önce satın aldım. Fakat pdf halini o kadar çok aradım ki anlatamam. İstediğim zaman okuyabileyim diye ama kısmet bugüneymiş. Memur kaldım ben, kurum da değiştiremedim. Mesleğimi yapamıyorum, yaş da kemale erdi ama yine de bulunsun. Hatıra... Klavyeye gözyaşlarım düşüyor şuan
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.