Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İSG ve çevre mühendisliği ikisininde dahil olduğu alan da iş teklifi aldım şantiyede 2 yıllık bir iş bu konu da iş ve maaş konusunda tavsiyesiniz nedir yeni maaş düzenlemeleri vs olacağı icin
Arifeee
Şantiyede çalışacaksınız da İSG Uzmanlığınızı işletebilecek misiniz?
Şantiyede çalışacağınız rol önemli.
Sigortanız Çevre mi yatacak İSG mi yatacak? Şantiyede çalışacaksanız normal koşulda kimse yoksa A olmanız lazım. NACE 43.12 olarak geçer.
A Sınıfı olmadığınız aşikar
Eğer C iseniz C Sınıfı İSG olarak işletebiliyor musunuz? B iseniz aynı şekilde? Yoksa Çevre Mühendisi olarak çalışacaksanız EÇBS'ye yansıtırken Çevre Mühendisi olarak mı sigorta yatacak? Belirli avantajlar dezavantajlar var. Yakın zamanda bana da İŞKUR'dan benzer bir ilan geldi. Bu konu ile ilgili mail attım yanıt gelmemişti.
Bir ekleme: Artık C Sınıfları B Sınıflarına, B Sınıfları A Sınıflarına bakamamaktadır çünkü geçici madde uzatılmadı ve yeni bir uzatma TBMM'den geçmedi.
Arifeeeöncelikle Serhat bey'in de dediği gibi sigortan hangi meslek kodu üzerinden yatırılacak?
sorumlulukların neler?
A'nın altında çalışan bir uzman olursan yükün farklı olur, tek çalışacaksan ayrı.
Şantiye dediğiniz için konaklama yol çalşma saatleri konusu da önemli belirteçler.
Bu gibi detaylar bilinmeden 50 bin 70 bin almalısın diyemez kimse
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.