Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖSYM tarafından sınav giriş ücretlerinin her yıl daha fazla arttırılmasına karşı olarak Levent'te bulunan ÖSYM Merkezi'ne 'ÖSYM yaptığı 6 sınavdan 113 milyon lira kâr elde etti' yazılı pankartı astılar.
Aralık 2018'de yapılan İSG sınavının başvuru ücreti 200 TL iken, Mayıs 2019'da yapılacak İSG sınavının başvuru ücreti 240 TL oldu. Ve bu ücret her sınavda yaklaşık bu oranlarda artıyor.. Tabii bu sadece İSG sınavından bir örnek. Diğer sınavları da ele alırsak.... neyse almayayım, tadım iyice kaçmasın.
Ben arka arkaya 4 sınava girdim İSG'de. 90-110-150-165 şeklinde ödedim diye hatırlıyorum. KPSS falan daha da uçmuş fiyat olarak, girmesek daha iyi yani.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.