Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ahmet SaitBu konu ile ilgili forumda çokça soru soruluyor , bilgilendirici olması açısından aermod ile ilgili veya tezinizle ilgili birkaç bilgi paylaşırsanız çok verimli olur
Ahmet SaitHocam ilk olarak Aermod ücretsiz bir modelleme programıdır. Göndereceğim pdf'ler sizin için faydalı olacaktır. Bu pdf ler internette de mevcuttur. Prof. Tolga Elbir hocamız hazırlamıştır.
[automerge]1610345876[/automerge]
FERHAT ELÇİ2019 yılında yaptığımda ücretsizdi hocam ki bende hala setup dosyası da var aermod.exe olarak ancak buradan yollayamıyorum, ancak mail yoluyla atabilirim size.
Ahmet Saitmümkünse [email protected] we transfer ile gönderebilirseniz sevinirim denemek istiyorum da ücretli diye yapamadım diğer istc3 gibi programları kullandım da aermod kalmıştı
Ahmet bey...
Rica etsem bana da atabilir misiniz özelden mailini paylaşıyorum sizinle
[automerge]1610636736[/automerge]
Fatih bey teşekkürler katkınız için
Arkadaşlar merhaba, Aermod hava kalitesi modellemesi ve meteorolojik veriler hakkında tüm konularda yardımcı olabilirim.
Sizin için pfl ve SFC dosyalarıni hazirlayabilirim.
Ali ŞİMŞEKAli hocam ıslak çökelmeyi bulmak için ne yapıyorsunuz, meteorolojik verileri hazırlasan bile kuru çökelmeyi veriyor ancak ıslak çökelme 0 olarak çıkıyor, tek tek günlük yağış verilerini elle mi girmemiz gerekiyor bu konuda bir bilginiz var mı
@Ahmet Sait kullandığınız meteorolojik veri, kullandığınız modelleme yöntemi, modelleme programına göre değişiklik gösterebilir. meteorolojk verilerinizde sorun yoksa programa girilen komutlarda sorun olabilir.
[automerge]1611685075[/automerge]
bununla ilgili bir düşüncem var.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.