Great Place to Work

Üyeler Görebilir
Great Place To Work® Enstitüsü, 30 yılı aşkın süredir kurum kültürü konusunda uzmanlaşmış, 5 kıtada ve 60’tan fazla ülkedeki ofisiyle sektör ayrımı olmadan tüm ölçeklerdeki şirketlere yüksek güven kültürüne sahip, güven temelli mükemmel iş yerlerini inşa etmeleri, geliştirmeleri konusunda destek veren bağımsız bir araştırma ve danışmanlık kurumudur.

Great Place to Work® Enstitüsü her yıl 7 bine yakın işletme ve 16 milyondan fazla çalışanı dahil ettiği analizleri ile kurum kültürü alanında dünyada gerçekleştirilen en geniş çaplı araştırma olma özelliğini taşımaktadır. Enstitü aynı zamanda güçlü kurum kültürüne sahip ve çalışanları tarafından en iyi işveren olarak tanımlanan şirketleri ödüllendirmekte ve Great Place to Work® olan şirketleri sertifikalandırarak kamuoyu ile paylaşmaktadır.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
ailesi olarak katılmış olduğumuz Great Place to Work® yolculuğumuzda, çalışanlarımızın mevcut kurum kültürü hakkındaki algılarının ölçümlendiği Trust Index© Çalışan Anketi ve İK uygulamalarımızın bütünün analiz edildiği Culture Audit© İşyeri Kültürü Analizlerini başarı ile tamamlayarak Great Place to Work® Certified unvanını almaya hak kazandığımızı büyük bir mutlulukla paylaşmak isteriz.

Sektörde yeni bir ilki daha gerçekleştirdik.
tarafından sektörün ilk "Green Office" sertifikasına sahip olmanın yanında
tarafından da sektörün ilk "Great Place to Work" şirketi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Artemis-Arıtım-Certification.jpg

Üyeler Görebilir
Teşekkür ederim. Yorumunuz çok kıymetli, benim de vermek istediğim mesajı içeriyor.
Diğer çevre firmaları ödül alamasa bile bu modele göre iş yapış şekillerinde ve kültürlerinde değişimi gerçekleştirmelerini bekliyorum, tetiklemeye çalışıyorum.