Ders notları istekleriniz

Üyeler Görebilir
@mehmet_3501

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
nihal*nihal* Ben Sinem Şenol Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim. Endüstriyel Kirlenme Kontrolü dersi kapsamında Gıda endüstrisi başlığı altında “Makarna Üretimi ve Çevresel Etkileri” üzerine bir çalışma yapıyoruz. Firmalar maalesef ki bilgi vermiyorlar bu konuda daha önce yapılmış olan bir çalışma hakkında bilginiz var mı ya da bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

Üyeler Görebilir
Çevre mühendisliği 4. Sınıf öğrencisiyim atıksu arıtma tesiisi projesi yapmam gerekiyor elinde örnek projesi olan varsa bana yardımcı olabilir mı?

Üyeler Görebilir
merhabalar.. hava kirliligi dersinde sunum konusu olarak ''termik santrallerinin aerosol kirliligine etkisi ve çözüm yöntemleri'' aldık .bu konuda bıze yardımcı olabılecegınızı unumuyorum..nereden baslamalı ya da bununla ılgılı calısmalarınız varsa peylasabilir misiniz? tesekürler..

Üyeler Görebilir
Merhaba,
İyon değiştirme, Sertlik, Adsorpsiyon ve Flotasyon(Yüzdürme) prosesleriyle ilgili ayrıntılı dökümana acil ihtiyacım var. Elinde kaynağı olan varsa paylaşabilir mi ?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar arıtma çamurlari ders notunuz varsa paylaşır mısınız? (Çamur yoğunlaştırma tasarımı, çamur çürütme, kurutma vs)

Arkadaşlar Allahını seven üstüme arıtma çamuru kitap notu atsın çok mağdurum mezun olmam gerek. Hoca notları eksik veriyor :'(

Üyeler Görebilir
selamlar arkadaşlar, içme sularının arıtımı, atıksuların uzaklaştırılması, hava kirliliği ve kimyasal proseslerle alakalı kaynak veya ders anlatımına dair dökümanları olan varsa alırım teşekkürler