Cmnet buluşması- izmit :)

Üyeler Görebilir
@Abdulkerim Doğam

@Gül Can

Peki o halde, şunu diyeyim ben. Kahvaltı olursa sabah erkenden herkesin orada olması gerekir ki, yetişemeyenler olabilir tabii bunu uzaktan gelecek olanlar için diyorum. Bir de bunun KPSS'den sonra olmasını isteyenler var yani 5 Temmuz'dan sonra. Bu da Ramazan ayına denk geliyor. Misal ayın 10'u olsa, güzel bir iftar yemeği olabilir. Gerçi akşam geç olacak işte. @Gülay Kudret Birdal hanımın da dediği gibi iftar iyi ama akşam geç saatte olacak. Bir de söylediğiniz araçlar gece kaçlara kadar var mesela?

Üyeler Görebilir
@Abdulkerim Doğam
Ahhh ahhh nerde o gunlerrrr

@CMNet
Gece 12 ye kdr hatta 12 den bile sonra kartal metroya direk otobus var

Hatta kpss aksami bile olabilir 5 temmuz c.tesi aksami kalmak isteyen olursa misaflr edebilirim

Üyeler Görebilir
@Abdulkerim Doğam

Bence de :D ama işte KPSS beklemek gerekiyor..

@Hatice Tekcan

Evet en uygun iftar zaten yoksa 1 aydan fazla beklenmesi gerekecek bu durumda. :)

@Gülay Kudret Birdal

O halde çok iyi sıkıntı yok :) ulaşım problemi tamamdır. Peki, mekan yer belirlemek lazım şimdi ve bunu da siz İzmit'liler belirleyin işte en iyi mekanlar nerededir falan :D

Üyeler Görebilir
@Gülay Kudret Birdal
Evet arkadaşlar, şehirlerarası otobüsü bile düşünmeye gerek yok..
Kartala belediye halk otobüsü gidiyor..Orda inip metro, metrobüs vs. gideceğiniz yere rahatlıkla dönebilirsiniz.;)

Üyeler Görebilir
hayır gitmedim ama mekanı biliyorum. izmitten direk oraya araç yok. hatta gölcükten bile oraya minibüs hattı olmayabilir. benim aracım var Gölcüğe bi şekilde gelinirse buradan araçla geçebiliriz. En az 3-4 araç lazım bize yukardaki sayıya bakınca